Elvittem a kutyámat kozmetikushoz, vajon jó választás volt?
Figyelt kérdés
Egy szellemileg beteg sráchoz vittem a kutyát, nyiratkozni (sosem volt még kozmetikusnál mivel elég nehéz eset)
De nem volt baj, jól viselkedett, meg is tudta nyírni viszont mikor visszaértem pont ajándékként a karmát nyírta..
a kutyának ez nem tetszett mindig el akart menni és picit mintha durva lett volna a kutyával..
Valaki aki ismer ilyen betegeket, tényleg igaz hogy egyesek néha ingerlékenyebbek mint az átlag ember..
Pedig elsőre jó választásnak tűnt..
Plusz 2.5 órát volt ott a kutya tehát elég sok időbe tellett.. más kozmetikusnál ha jól tudom 1-1.5 óra
Kinek mi a tapasztalata? Szerintetek inkább váltsak másikra?
Nem volt a kutya rémült utána dehát nem tudom :/ mégis rossz érzésem van
2022. okt. 3. 18:26
11/11 anonim válasza:
#10 idióta világban élünk, mert te azt se tudod, hogy létezik kutyakozmetikus😀A hosszúszőrű kutyákat nyírni kell és nem mindenki akarja otthon csinálni, ahogy a karomvágást sem. Inkább bízzuk olyanra, aki ért is hozzá. Arra pedig ne legyél büszke, ha a kutyád ápolatlan, mert nem vagy hajlandó erre költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!