Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám talált egy diót az...

Kutyám talált egy diót az udvaron, azóta azt rágcsálja, játszik vele, lehet tőle baja?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy dióbelet nem igazán jó nekik adni, de ha kívülről rágcsálja lehet tőle baja?

Nem tudom, hogy szét tudja-e törni.

(9 hónapos kistestű kuyus)

2022. okt. 2. 18:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem lesz baja.
2022. okt. 2. 20:01
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Lehet baja, de nem attól hogy megeszi a diót, hanem a héj ropogtatásától. Az én tacsim is imádta diót, de mivel sokszor megának törte meg, a foga miatt nagyon csúnyán bedagadt a pofija. Doki lett a vége. Úgyhogy azóta inkább megtöröm neki, már magától hozza ha akar egy-egy szemet.
2022. okt. 2. 20:06
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Azt meg tudnád magyarázni, ha ennyire bizonytalan vagy, mi a JÓ ISTEN HARAGJÁÉRT NEM VESZED AKKOR EL TŐLE?
2022. okt. 2. 22:00
 14/16 anonim ***** válasza:
88%
a miénk álló nap diót ropogtat. kistestű, de imád rágni. semmi baja nincs tőle. néha, ha túl sokat eszik, akkor kihányja és ennyi
2022. okt. 2. 22:10
 15/16 anonim ***** válasza:
88%
Az én kutyám imádta a diót :D persze pucoltan, de a kertben ha talált nem okozott gondot neki hogy szétroppantsa. A csontos hasonlatból indulj ki, ne féltsd túl.
2022. okt. 2. 22:18
 16/16 NTBS ***** válasza:
76%
Nagy valószínűséggel nem.
2022. okt. 3. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!