Egy gennyes méhgyulladásos kutyát beköphetik a legyek? Vagy a genny nem érdekli őket?
Miert van az, hogy ahhoz kepest, hogy rohadtul gyulolom a kutyakat, ezerszer jobb gazda volnek, mint barmelyik kutyaimado?
Hogy azt nem tudja nemelyik, hogy mikor kell vegre "elengedni" azt a szerencsetlen dogot. Nekem mondjuk pont mindegy, ha te hagyod szenvedni, neked kell nezni, de egyszeruen annyira szanalmas, hogy minden aron eletben akarjatok tartani es megnyujtani a kinjat a kutyaitoknak, hogy az mar a vicc kategoria.
Tisztara, mint amikor a kutyank szajaba akadt egy csont es a kutyabu*i apam nem merte kivenni, mert jaj, megharapja a kutya. Elotte nem voltam otthon, ugyhogy napokig nem evett amugy... Benyultam az allat szajaba es egy laza mozdulattal kiszedtem az elakadt kajat.
Ennyit ertek ti.
Vid màr le az orvoshos❗❗❗
Nem igaz hogy sajnàlod rà a pènzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!