Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja lehet a szuka kutyámnak?

Mi baja lehet a szuka kutyámnak?

Figyelt kérdés
Ma reggel észrevettük hogy fájlalja a nemiszervét és sír. Mikor meg akartam nézni mi baja lehet felugrott és nyüszitett. Csak délután van orvos addig is jó lenne rájönni miért fáj neki, szerintetek mi lehet a gond? A ti kutyátok is volt már igy?

2022. szept. 30. 10:40
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Lehet , hogy tüzel.
2022. szept. 30. 10:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A tuzeles nem jar fajdalommal.

Ivaros?

2022. szept. 30. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Ha ivaros akkor méhgyulladás is lehet. Az nagyon veszélyes és fájdalmas, a mi kutyánknak is az volt mert ostobák voltunk és nem ivartalanítottuk időben! A doki azt mondta a következő tüzelésbe bele is halt volna.
2022. szept. 30. 11:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem, az én kutyámnak sem fájt a tüzelés (pont belecsúsztunk az időbe, utána lett ivartalanítva)

Viszont 2 hete voltunk dokinál, mert játszott a pocsolyában, utána csurom vizesen 11 fokban, hideg szélben rohangált, és felfázott, ilyen takony szerű váladék folyt a nemiszervéből, és fájt is neki, nem engedte hogy hozzáérjek (meg akartam törölni)

2022. szept. 30. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez tobb dolog lehet. Jobbik eset a sima, valamilyen kis fertozes, ami konnyen kezelheto, rosszabbik a gennyes mehgyulladas, ha ivaros.

De remeljuk a legjobbakat es hogy semmi komoly :)

2022. szept. 30. 11:31
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek a valaszt!

Igen még ivaros de ebben az évben lett neki adva szuri amitől nem tűzelt, tudom ez csak atmeneti lesz majd ivartalanitva is. Viszont nem folyik semmi belole.

2022. szept. 30. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!