Ez így működhet?
Ha a kutyámnak azt a nevet adom, hogy Miau, és megtanulja, akkor a macskám is tudna neki szólni? Illetve ha nem azt a tiltószót tanítom, hogy "nem", hanem azt a hangot tanulja meg erre, amit a macska is kiad mikor fúj (ezt egész jól utánzom), akkor a macskám is le tudja állítani a kutyát, ha soknak érzi? :D
Ez működhet?
Bárki tud, ha eleget gyakorolja. Én gyerekkorom óta utánoztam az összes macskánkat. Oké, a dorombolás nem megy, de a nyávogás és a fújás nem ördöngösség.
De nem ez volt a kérdés.
Szerintem simán! Próbáld meg és 3 hónap múlva írj nekem privátban, hogy mi lett a vége, légyszi!
Én szoktam beszélgetni a cicámmal. Ő rengeteg különféle nyávogó berregő hangot tud kiadni, rengeteg különböző hangsúllyal. Amikor valamit nagyon akar és nagyon nyafogva vinyákol, akkor azt szoktam, hogy leutánzom a saját nyafogását, ugyanolyan hangsúly, minden. Elkezd rám figyelni és próbálgat mindenféle hangot kiadni és azt figyeli, hogy mennyire jól utánzom. És egyszer csak elege lesz és sóhajt egyet 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!