Öreg kutyának Rocco konzerv főtt rizzsel, sárgarépával, cukkinivel?
Semmilyen tápot nem eszik már szívesen, 15 éves, szeretnék olyat adni, amit szívesen megeszik, változatos, finom, puha, szaftos és mindemellett elég sok vitamin van benne és egészséges.
1/3 konzerv 1/3 főtt rizs 1/3 főtt zöldség lenne, mert az állatorvos mondta, hogy ne egyen túl sok húst és azért konzerv és nem sima főtt hús, mert a konzervben többféle hús van és mindenféle belsőség, én nem tudnék ilyen változatosan húsokat venni.
Gabonat,aza rizst felejtsd el.!!
Vegyel husos levescsontot.fozz belole levest soval. 12 oran at. Attan a csontrol szedd le a hust a cupakkal izuleti zselesredszel ! Ez nagyon jo a belfalanak is: a fott csontot dobd ki. A levet tedd az etelehez,miutan hutoben lehult es feljott a zsir a tetejere. A zsirt dobd ki!
Zoldseget kulon vizbe fozz neki .
Ez a leves,a husa,a zoldseg is 3-4-5 napot elvan hutoben!!!
Amikor eszi,elotte reszelj ra sajtot,tegyel ra natur joghurtot. A tesjtermeket elozo nap tedd ki,hogy a belnek rendkivul hasznos tejsavbakteriumok elszapododjanak!! Az egeszseg alapja a jo belflora,amit a tejsavbakterium meg a kocsonya nagyonerosen megtamigat!!
Lehet meg vizben magaban savanyitott kaposztat is adni. Enyem imadja. Velem egyutt eszi a levesen kivul. Ez is elall hetekig. Vitaminkomplex ez is. Regen se volt vitaminkomplex,hanem ezt ettek. Maig ezt eszik a kaukazusokon meg videken. Ott nem hulyiti el az embereket a tv.
Heti egyszer adj majat vagy veset/tudot ehhez a kajahoz. Ebben van a e vitamin cink b vitamin stb.
A rocco konzervek jó minőségűek,nyugodtan adhatod de szerintem vedd a seniort és akkor max lazacolajat teszel hozzá,egyebet nem kell.
A félnedves tápokat próbáltad már? Azokat könnyebb elrágni és finomabban is. Pl egy halas alpha spiritet szerintem nincs kutya amelyik ott hagyna 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!