Az a sok kölök, akik rollerrel szálguldoznak ész nélkül, minden irányból, eszement módon, más kutyasétáltatót is zavarnak?
Kutyaskent engem jobban zavar meg mindig a sok poraz nelkul setalo, behivhatatlan kutya.
Raadasul az enyem sajnos reaktiv is, tehat sokat ugat, amire ertheto modon a kutyak tobbsege nem eppen jol reagal, de ez eleg veszelyes rank nezve, mert en a sajat kutyamat meg tudom fogni, de ezeket a poraznelkulieket az isten se tartja vissza.
Na engem ez idegesit. A tobbit leszarom, ezerszer inkabb kerulgetem a gyerekeket,minthogy megtamadjak a kutyam vagy engem.
Konkretan a varos kozepen elunk amugy, forgalmas helyen (nem bp, videki nagyvaros), tehat semmi indok nincs arra, hogy ne hasznaljunk porazt....
"Engem a kutyások dühítenek, mikor előttem bóklásznak a dögeikkel, a BICIKLIÚTON."
Ezt megértem! Én sose megyek oda.
Ohh én rúgtam már póráz nélküli támadó/provokáló kutyát :D kaptam már el gyerek kezét, aki a kutyáim felé nyúlt
Kérdésre válaszolva igen, zavar, főleg hogy egyik kutyám egy csivava. Eléggé veszélyes rá egy roller... amúgy sem bírom a tömeget, ezek a kölykök meg általában a park központjában vagy a játszótér körül vannak, így csúcsidőben (suli vége, délután 4-5) nem megyünk arra
Duhitoek a rollerek meg a veluk szaguldozok. Akkor is idegesitenek,ha kutya nelkul megyek. Nem wrzem biztonsagban magam a jardan.
Le szoktam oket donteni. Nehogy betorjek a kirakatot,amit aztan nem fizetne ki a ceg.
Vagy amikor a buszmegalloban elveszik a helyet pofatlanul.
Mindent meg kell tenni a bjzzonsagunk erdekeben,hogy ezek a felelosseg nelkuli emberek ne veszelyeztessek a jarokeloket. Egy kisgyerek bele is halhat,ha elutj aroller vagy egy idos csontritkjlasos ember. Remelem a katasztrofavedelem eszlelk az eletveszelyt ey bevonja a mukodesi engedelyuket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!