Hol tudok kölykök kutya játékokat venni?
Figyelt kérdés
Mudi kölyökről lenne szó, voltam a Fressnapfba de ott nem találtam pici labdát amivel esetleg még most is tudna játszani amíg kicsi.
Hol nézzek még körül?
2022. szept. 14. 06:32
4/9 anonim válasza:
Az azért furcsa, nagyon lerabolt fressnapf lehetett...
Még tescoban és auchanban is szokott lenni kutyajáték. Egy mudi kölyök 3 hónapos korában szerintem már meg tud fogni egy teniszlabda méretű labdát, lehet, hogy alábecsülöd a kutyád.
Online is rendelhetsz, mi zooplusról szoktunk vagy petissimoról (utóbbinál van, hogy másnapra kihozzák).
5/9 qkker1 válasza:
"pici labdát amivel esetleg még most is tudna játszani amíg kicsi."
Arra vigyázz, hogy akkora legyen, amit nem tud lenyelni, egyik ismerősömnek úgy fulladt meg a kutyája, hogy megakadt a torkán a labda, ahogy elkapta.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen anyagú labdát akarsz, de múltkor még Pepcoban is volt kis teniszlabda kutyusoknak. Szerintem egy 3 hónaposnak bőven jó a teniszlabda méret.
7/9 anonim válasza:
Én olyan játékokat vettem (Fressnapf-ban), mikor a kutyám kölyök volt, amivel később is tud/tudott játszani, mivel gyorsan nőnek és veszélyes lehet a pici játék. Vettem plüss labdát is neki, azzal 8 hetesen is tudott már játszani és még mindig szereti (1,5 éves most a kutyám). Arra figyelj, hogy inkább legyen nagyobb a labda, mint kisebb.
8/9 kovibriii94 válasza:
Pepcoban vettük mi amíg ilyen “fogyó” eszköz volt meg pici volt… 🙂
9/9 anonim válasza:
Tenisz labdát miért kell lepontozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!