Hogy taníthatnám meg a kutyámnak hogy feküdjön le?
Figyelt kérdés
Még kicsi de nagyon gyorsan tanul.Az ül es a pacsit mindkét mancsal már tudja.De a fekszik az valahogy nem megy,szerintem félreért és helyette leül mindig.Kézjellel is kezdtem utólag tanítani hátha megerti,és érti is.2022. szept. 9. 14:21
1/4 anonim válasza:
Ültesd le, jutifalatot dugd az orra alá és vidd le lassan kezed a talaj felé, hogy kövesse, picit előre húzva, követni fogja és amikor elfekszik mondd közbe, hogy fekszik, és dicsérd meg. Ismételd és idővel rögzül és majd megy magától is.
2/4 anonim válasza:
Megerősíteném, amit #1 írt. Nekem bevált.
3/4 anonim válasza:
Én amikor lefeküdt magától, mindig nagyon izgatott lettem és mondogattam hogy fekszik, adtam neki jutifalatot. Egy idő után összekapcsolta a fekszik szót a fekvéssel.
4/4 anonim válasza:
Oké, de hogy próbáltad eddig tanítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!