Mennyi ételre van szüksége egy száz kilós (100kg) komondornak naponta?
Láttam már pár komondort életemben (kb. 100-at), de ekkorát még sosem. :) A legnagyobb 73kg volt teljes, földig érő szőrben. Erről tudom, hogy valóban ennyi volt. Persze volt, aki állította, hogy neki 80kg-os komondora is volt, de az lódított. Ja, és volt még egy ami valóban 80kg felett volt, de arról mondták is, hogy elhízott és alig bír felállni.
Nekem is volt már 4 komondorom, a legnagyobb majdnem 69kg digitális szőnyegmérlegen mérve nem földig érő, de nagy szőrben. A mostani felnőtt kutyám lassan 6 éves, ereje teljében lévő hatalmas kan, teljesen lenyírva, szikáran tartva 63kg. A kölyök pedig most volt 8 hónapos, 72cm mar és 44kg. Ő is nagy kutya lesz. De nem 100kg, mert olyan nem létezik. :)
Az durva, hogy a 17 válaszból kb 1 (se) válaszol a kérdésre.
Ekkora és kész. Nem ez volt a kérdés, hogy száz kiló-e vagy csak kilencvenkilenc és fél.
Fotó van róla?
100kg-os kutyának kell napi 2-3kg hús. Tápból pedig a zacskóra írt adagolás.
Miért, eddig mennyit evett, hogy most hirtelen nem tudod? Vagy az előző gazdája mennyit adott neki?
Akkor most annak maximum a felét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!