Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ajanlanatok benti kutyanak...

Ajanlanatok benti kutyanak olelgetos, szeretgetos fajtat, aki turi a folytonos szeretetet ?

Figyelt kérdés

Kertes hazban elek de alapvetoen benn elne a kutya velem a hazbab. Vele is aludnek.

Olyan fajtat keresek, amelyik imadja a folytonos szeretetef, puszilgatast es olelgetest.

Koszonom

2022. szept. 6. 23:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
37%

“ A macskák nem tűrik a nyomorgatást, sokkal nagyobb a térigényük, mint a kutyáknak; pont ezért vannak el jól egész nap egyedül egy lakásban. Ne vezesd félre! “

Nem tudom, hogy honnan jönnek ezek a tévhitek…

Talán onnan, hogy az emberek elenyésző része tart ténylegesen bent a házban macskát.

Nekem most egy kutyám van és 2 macskám.

De előttük volt még 2 kutyám, illetve 4 macskám…

Soha egyetlen egy kutyám sem volt annyira bújós mint a macskák, egyetlen kutyám sem igényelt annyi simit… Sőt, volt olyan kutyám amelyik kifejezetten ignorált, nem igazán mutatta szeret jelét.

Pedig mindegyik szófogadó volt és relatíve magasan képzett.

Nekem az a tapasztalatom, hogy a macskák sokkal inkább ölelgetősek mint a kutyák… Persze nem azok akiket fél kóbor szinten tartanak.

Azoknak nincs is okuk szeretni a “gazdájukat”.

Tudom, hogy ezért le leszek pontozva, de én csak a saját véleményemet írom.

2022. szept. 7. 08:20
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
A Shih Tzu az, amit keresel
2022. szept. 7. 08:22
 13/20 anonim ***** válasza:
89%

Én is azt mondom, menje menhelyre, fogadj örökbe.

Náluk szeretetigényesebb, bújósabb, hálásabb, megfelelni vágyóbb kutya a világon nincs, főleg, amelyik már régebb óta ott van és előtte is megjárta a poklot.

Az én kutyám is kb 2 évesen került menhelyre, ekkor már láthatók voltak rajta vemhesség és ellés nyomai, ütlegelések jelei, rosszul összeforrott bordatörés jelei, mindentől is való félelem, bizonytalanság.

3 évet ült a kutyasitten ártatlanul, mikor örökbe fogadtam, addigra már a reménytelenség is benne ült a szemecskéiben. Kb nevelni sem kellett, pedig azelőtt senki sem nevelte. De annyira leste minden lépésemet, minden mozdulatomat, kiolvasta a gondolataimat, hogy mindig tudta mit kell tennie, mit szeretnék tőle, teljesen magától, mert annyira nagyon figyelt az emberre.

A világ legeslegjobb kutyái, de tényleg őszintén és tiszta szívből mondhatom ezt.

2022. szept. 7. 08:40
 14/20 anonim ***** válasza:
44%
Az én kutyám imádja a figyelmet és a simogatast, de utalja az olelgetest. Minden kutya utalja az olelgetest, mivel ez nekik teljesen mást jelent.
2022. szept. 7. 09:05
 15/20 anonim ***** válasza:
94%
Nem minden kutya szereti az ölelgetést, de van, amelyik igen, ez nem feltétlenül fajtától függ, még ha vannak is fajták, amik általában jobban szokták tűrni a nyúzást. Az én mentett kistestű félhosszú szőrű keverékem szereti, igényli, bújik, kéri, mászik az ölembe, mellém fekszik alváskor, és olyan pózokat vág le, hogy én nem tudtam úgy kicsavarni a testemet, mikor jógázni jártam, de ez nem minden kutyára jellemző. Inkább azt mondanám, hogy érdemes eljárkálni menhelyre, kérdezgetni a gondozókat, esetleg beállhatsz önkénteskedni, és hátha valamelyik kutyussal jön a nagy egymásra találás, esetleg tenyésztőket felkeresni az elképzeléseiddel.
2022. szept. 7. 10:09
 16/20 anonim ***** válasza:
80%

"Minden kutya utalja az olelgetest"

Az én kutyám ezt nem tudja, mondjuk csak azoktól szereti, akiket szeret, idegenektől még a simogatástól is elhúzódik. :-)

2022. szept. 7. 10:13
 17/20 NTBS ***** válasza:
55%
Valami ölebet válasz.
2022. szept. 7. 10:20
 18/20 anonim ***** válasza:
56%
12; Szobamacskám van, és rendszeresen fogyasztok macskás ismeretterjesztő anyagokat, amik szintén szovamacskákról szólnak, úgyhogy durván mellélőttél. Nem azt mondtam, hogy a macskák nem igényelnek szeretetet csak, hogy függetlenebbek, több alkalmazkodást kívánnak meg a környezetúktől, mint egy kutya. A kutyafélék családokban élnek, a macskafélék többsége pedig szaporodási szezonban érintkezik csak a fajtársaival, és a többi állatot is kerüli, ha nem zsákmányszerzésről van szó. Ráadásul territoriális állatok, akik rendszeresen ellenőrzik, újrajelölgetik a területük határait dörgölőzéssel és karmolászással. De a te korlátozott számú személyes tapasztalatod és az "én hősgazdi vagyok, mindenki más meg nemtörődöm paraszt" attitűdödre alapozott feltételezéseis biztosan felülírják a macskák biológiai hátterét és az aktuális tudományos megfigyeléseket.
2022. szept. 7. 11:06
 19/20 anonim ***** válasza:
80%

2 tacskom van, mindketto pont ilyen 😊

Es mielott valaki nekem esne, meg vannak nevelve rendesen, szotfogadoak es sokat setalunk, kirandulunk is mert igenylik.

Bar nem tudom mit jelent az, hogy folytonos. En dolgozom, tehat nem vagyok a kutyakkal egesz nap, lehet, hogy ez is szamit es emiatt nem nottek ugymond a fejemre es egyertelmuen en vagyok a fonok, nem ok.

Akkor nem tudom mi lenne, ha tenyleg egesz allo nap csak az olemben lennenek mondjuk.

2022. szept. 7. 18:56
 20/20 anonim ***** válasza:
79%

7-es vagyok: ezert vettem kamaszkoru kan amstaffot,hogy rogton lassam,h bujos -e es keri apuszilgatast olelest.

Menhelyen is ilyet boven.

2022. szept. 8. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!