Ajanlanatok benti kutyanak olelgetos, szeretgetos fajtat, aki turi a folytonos szeretetet ?
Kertes hazban elek de alapvetoen benn elne a kutya velem a hazbab. Vele is aludnek.
Olyan fajtat keresek, amelyik imadja a folytonos szeretetef, puszilgatast es olelgetest.
Koszonom
“ A macskák nem tűrik a nyomorgatást, sokkal nagyobb a térigényük, mint a kutyáknak; pont ezért vannak el jól egész nap egyedül egy lakásban. Ne vezesd félre! “
Nem tudom, hogy honnan jönnek ezek a tévhitek…
Talán onnan, hogy az emberek elenyésző része tart ténylegesen bent a házban macskát.
Nekem most egy kutyám van és 2 macskám.
De előttük volt még 2 kutyám, illetve 4 macskám…
Soha egyetlen egy kutyám sem volt annyira bújós mint a macskák, egyetlen kutyám sem igényelt annyi simit… Sőt, volt olyan kutyám amelyik kifejezetten ignorált, nem igazán mutatta szeret jelét.
Pedig mindegyik szófogadó volt és relatíve magasan képzett.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a macskák sokkal inkább ölelgetősek mint a kutyák… Persze nem azok akiket fél kóbor szinten tartanak.
Azoknak nincs is okuk szeretni a “gazdájukat”.
Tudom, hogy ezért le leszek pontozva, de én csak a saját véleményemet írom.
Én is azt mondom, menje menhelyre, fogadj örökbe.
Náluk szeretetigényesebb, bújósabb, hálásabb, megfelelni vágyóbb kutya a világon nincs, főleg, amelyik már régebb óta ott van és előtte is megjárta a poklot.
Az én kutyám is kb 2 évesen került menhelyre, ekkor már láthatók voltak rajta vemhesség és ellés nyomai, ütlegelések jelei, rosszul összeforrott bordatörés jelei, mindentől is való félelem, bizonytalanság.
3 évet ült a kutyasitten ártatlanul, mikor örökbe fogadtam, addigra már a reménytelenség is benne ült a szemecskéiben. Kb nevelni sem kellett, pedig azelőtt senki sem nevelte. De annyira leste minden lépésemet, minden mozdulatomat, kiolvasta a gondolataimat, hogy mindig tudta mit kell tennie, mit szeretnék tőle, teljesen magától, mert annyira nagyon figyelt az emberre.
A világ legeslegjobb kutyái, de tényleg őszintén és tiszta szívből mondhatom ezt.
"Minden kutya utalja az olelgetest"
Az én kutyám ezt nem tudja, mondjuk csak azoktól szereti, akiket szeret, idegenektől még a simogatástól is elhúzódik. :-)
2 tacskom van, mindketto pont ilyen 😊
Es mielott valaki nekem esne, meg vannak nevelve rendesen, szotfogadoak es sokat setalunk, kirandulunk is mert igenylik.
Bar nem tudom mit jelent az, hogy folytonos. En dolgozom, tehat nem vagyok a kutyakkal egesz nap, lehet, hogy ez is szamit es emiatt nem nottek ugymond a fejemre es egyertelmuen en vagyok a fonok, nem ok.
Akkor nem tudom mi lenne, ha tenyleg egesz allo nap csak az olemben lennenek mondjuk.
7-es vagyok: ezert vettem kamaszkoru kan amstaffot,hogy rogton lassam,h bujos -e es keri apuszilgatast olelest.
Menhelyen is ilyet boven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!