A te kutyád reagál az elektronikus eszközökre?
Figyelt kérdés
Pl tv
Az enyém (Jack Russel) nem észleli, néha macska nyávogásra felfigyelt, vagy kopogás hangra ugatott de azt se mindig.
Láttam olyan kutyákat amik meg rendesen tvt néztek.
2022. szept. 4. 13:38
2/5 anonim válasza:
Az előző kutyám nézte a tévét amikor állatokat mutattak, főleg ha kutyákat. A jelenlegi akkor sem néz oda ha mutatom neki, inkább a kezemet nézi amivel mutatok :D Abszolút nem érdekli, akkor sem figyel fel a tévére ha ugatást hall valami filmből.
3/5 anonim válasza:
Nekem a macskám meg a kutyám is amióta IPS TV van.
A kutyák sokkal nagyon fps (kép frissítési) hz-en érzékelnek mint az ember.
Szóval ahhoz hogy "normálisan" érzékeljék olyan technológiájú tv kell.
Pl ha jól tudom, amíg nekünk ~15-20 kép/mp elég hogy mozgást érzékeljünk addig nekik ugyan ehhez 70+/mp kép frissítés kell, meg talán a kép technológiától is függ.
Persze ettől még van hogy így sem foglalkoznak vele.
4/5 anonim válasza:
Az enyém akkor néz oda ha éppen nem simogatod vagy beszélek hozzá
5/5 anonim válasza:
Egyszer volt olyan, hogy a kutyám rendesen lefeküdt a kanapéra és nézte a tévét. :D De amúgy ennyi, ez csak egyszer történt meg, de amúgy egyáltalán nem figyel rá, nem is néz rá, ha esetleg hall mentőautó szirénát a tévében, akkor elmegy körbenézni, próbálja megtalálni a hang forrását, ugatni kezd. De a sziréna hangjában ki is merül ez, más hang nem érdekli. A másik kutyám pedig nem szereti a tévét, ha meghallja, akkor átmegy a másik szobába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!