Ismerősöm be akarja nekem adni, hogy létezik ilyen kutya. Vigyáz egyre, amiről állítja, hogy az. Nem tudom befotózni. 7 kilós, a pofija olyan fekete nyomatos (máshogy nem tudom fogalmazni), mintha fekete maszk lennerajta fekete zorro-szerű álarcal. Különben nagyon szép. A feje az orra valóban csivavára hasonlít, a fülei nem konyulnak, csúcsosak, nagyok. A farka nagyon hosszú, a szőre drótszerű, barnás-fehéres-feketés, elől gallérszerűen áll a szőre szét, szóval tényleg nem ronda kutya. De létezik ilyen faj a csivavák közt?
Arról a vidékről származik a fajta, de 7kg az már nagyon sok, több, mint a duplája annak, amit még chihuahuának hívunk.
2022. aug. 31. 12:15
2/11 anonim válasza:
Ez valami szapis keverek lesz, a mai sztenderd nem ez.
2022. aug. 31. 12:18
3/11 A kérdező kommentje:
A kiló alapján ne ítélj, mert bizony létezik 8 kilós is ;)
2022. aug. 31. 12:21
4/11 Huszonegyedikszázad válasza:
Persze hogy létezik , csak az màr elég xar állapotban van. Szegényke..
2022. aug. 31. 12:30
5/11 anonim válasza:
Nincsen 7 kilós csivava, azt úgy hívják hogy törpe pinscher vagy keverék :D csivava standard szerint max 3kg lehet, valóságban 3,5 kg körül vannak még fajtatiszták, de 7kg semmiképpen. Abban lehet pincser, tacskó, bichon vagy jack russell terrier
Drótszőrű csivava meg alapból nem létezik :D
Nekem csivava keverékeim vannak, a legnagyobb is csak 5kg és ő egészen csivavás, pedig csivava és tacskó keverék valószínűleg
Kérdezd meg hogy törzskönyv van? Mutassa :D
2022. aug. 31. 12:40
6/11 anonim válasza:
Nekünk is csivava keverékünk van és 7-8kg a kutya
2022. aug. 31. 13:01
7/11 anonim válasza:
#6 arra majd jön a tipikus szapis válasz, hogy “a szüleinek van törzskönyve, csak neki nem adtak”😂Mert ugye ez így működik...
2022. aug. 31. 13:04
8/11 anonim válasza:
De kerdezo, most ezzel mit akarsz bizonyitani? Nem tokmindegy neked, hogy milyen fajta? Miert veded ennyire? Nem a te kutyad. Vagy talan megis es most megerositest varsz, hogy jol tetted a szapis vasarlast? :)
7-8 kilos csivava marpedig nincs, vagy erosen keverek vagy brutal elhizott egyed, bar azt nem tudom, hogy egy olyan pici kutya ekkora merteku elhizast egyaltalan elviselne-e.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!