Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Huskyt vennétek, vagy német...

Huskyt vennétek, vagy német juhászt? Csak ez a kettő játszik.

Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 09:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Erre az éghajlatra német juhászt. Amúgy egyiket sem.
2022. aug. 31. 09:36
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Huskyt semmiképp, szintén az éghajlat miatt, németjuhász nem tetszik, a szomszédomnak mindig az volt és szerintem csúnyák és idegesítőek, de kinek mi.
2022. aug. 31. 09:37
 3/14 anonim válasza:
70%

HUSKY:

Nkm szibériai husky-im van (fiú). Ha az lenne készülj fel h nagyon energikus. Nem bírja a napot. Télen eszi a havat és hempereg benne. A fürdetést viszont az enyém nem szereti, pedig langyos vizet használok óvatosan,nem rá b@*szom. A husky elég sokáig él,több ideig mint a német juhász. Akár 15-18 évig is. Naponta legalább 1-szer el kell vinni sétáltatni. A növényeket ne nagyon tarts a közelében, mert ki borogatja, vagy meg issza alóla a vizet. A husky víz igénye nem nagy, napi 1-2 kisedényel iszik meg. Amíg kölyök 3-szor kell etetni (reggeli(8-9), ebéd(12-13), vacsora(17-19). 1 éves kora után már elegendő napi egyszer (vacsora, lehetőleg a séta után). Barátkozni más kutyákkal óvatosan. Egeret, madarat, pockot, macskát, gyíkot stb. ne tarts, ha csak nem szeretnél tetemeket találni. Irtó sokat vedlik, nem csak nyáron. Néha szökős, főleg a fiú husky-k. Póráz nélkül ne sétálj vele, vagy óvatosan. Hámot ajánlok mert húzni szokott, és nem jó ha a nyakánál fogva tartod vissza.

NÉMET JUHÁSZ:

A német juhászról is van tapasztalatom. Mamámnak az volt. Sokat ugat, de rendkívül jó házőrzőnek. Türelmes és játékos kutya. Az életkora kb 12-15 év . A mamáé 15 évesen altatták el. Neki is nagy a mozgás igénye. Más kutyákat el fogad. Az etetés szintén ugyanaz mint a husky-nál. Vedleni nyáron átlagosan szokott. Neki nem muszáj hám, de neki se árt.

Remélem segítettem!❤️

2022. aug. 31. 09:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Német juhász. Gyönyörűek és okosak, a legtöbb embernél okosabbak. A huskykat nem ismerem.
2022. aug. 31. 10:47
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. aug. 31. 10:54
 6/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek zöld kéz.
2022. aug. 31. 10:54
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Husky: hullik a szőre, de nagyon, általában hangosak, sokat ugatnak, a meleget nem viselik jól. Nagyon magas mozgásigényük van. Más kutyákkal jól kijön, de macskakkal, egyébb állattal nem, hatalmas a vadászösztöne. Inteligens, de nagyon makacs.

Németjuhász: jóval kezelhetőbb a szőre, nem is ugat annyit. Más állatokkal is könnyebben összeszoktatható. Magas mozgásigényük van, okosak is,sok fizikai és szellemi munkát igényelnek. Utóbbi időben divat a csapott hát, hajlamosak diszpláziára.

2022. aug. 31. 10:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Husky. De a németjuhász ide MO-ra jobb választás az éghajlat és más okok miatt, előttem le van írva részletesen a válaszokban.
2022. aug. 31. 10:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a huskyk jobban tetszenek, szerintem szebbek, viszont en de tartanek. Nemetjuhaszunk van, es en imadom, az enyem nagyon konnyen, gyorsan tanul, es nagyon kotodik az emberhez(legalabbis az enyem ilyen)
2022. aug. 31. 11:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek utolsó
2022. aug. 31. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!