Ha evett a kutyám Nesquik golyócskákat, lesz vlami baja? :O :S
A kutya 1 éves, fajtiszta foxi. Kb. 10-15 golyócskát evett meg.
Kössz előre is!!!!
A csokoládé nagy mennyiségben mérgező lehet a kutyának, és ez azért nem kicsi mennyiség, de szerintem nem lesz semmi baja, bár nem vagyok orvos, lehet hogy tévedek ,de szerintem legfeljebb egy napra elcsapja vele a hasát, más baja nem lesz.
Máskor viszont ne kapjon, oda kell figyelni, hogy ne férjen hozzá, tényleg nem tesz jót.
Ha nem ismered (ebből a szempontból) a kutyád, nagyban kerüld az ilyen helyzeteket ezután (nem csak a kakaót, hanem a többi rizikós kaját is). Van kutya, amelyik egész nagy adagokat képes elnassolgatni napi "kiegészítés" gyanánt, és még hasmenése sem lesz tőle. És van kutya, amely ennyitől a kórházban köt ki. Eléggé egyedfüggő.
Most a megfigyelésed fog válaszolni, mi nem tudunk.
abban szerencsédre nem sok kakaó, így kevés teobromin is van (ami keringési zavarokat, szívleállást is eredményezhet)
ez ilyen vackoktól csak lassan megy tönkre az egészsége ugyanúgy mint a gyereknek...majd idősebb korában lesznek emésztési problémái vagy cukorbetegsége ha így folytatjátok...
jól van na nemtom miért kell állandóan így leb@szni...
kinn voltam az udvaron, és a szél lefújta a zacsit amibe kb. 10-15 szem volt...
...mi az. hogy nem kis mennyiség 15 kis nyanvadt golyó! nem 1 hónapos a kutya, hanem egy éves...egy foxi, nem egy pinty...és könyörgöm ..."mérgező a csoki a kutyának" ja kb akkora mennyiségben, mint ha egy gyereket akarnál vele megölni...
...ja és a kutya nem lesz 40-50-60 éves
:-)...
szerintem annyira baja lett, hogy szomrú lett hogy nem kap többet :-DDDD...
mondjuk tényleg nem jó neki a csoki, de ennyi :-DDD???
jaj de jót röhögtem az előző hozzászólásásn :-))).
semmi baja se lesz a kutyának
;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!