Milyen jutifalit ajánlotok 4 hónapos kutyusnak?
Eddig elfogadta a száraz tápot is, de mostmár csak a tálból eszi meg ha azt kapja enni. Szereti, csak jutifalinak nem eszi meg XDD
Vettünk neki jutifalikat, de abból naponta max 5-öt lehet neki adni, annál pedig többet tanulunk egy nap (nem egyszerre). Tudtok ajánlani olyat ami árban is elérhető és többet lehet belőle adni?
Olyan nincs, hogy egy tréningezéshez jó jutifaliból naponta csak ötöt lehet, hát mekkora az? :)
Jutifalinak az a jó, ami könnyen lenyelhető rágás nélkül, tehát viszonylag puha és kicsi, és ami nagyon bejön a kutyának - általában nem a normál tápját szoktuk használni. Lehet használni sajtkockát, aki ad ilyesmit a kutyának, az virslit vagy párizsit is használhat (régen ezeket szokták leginkább), de pl. amit én használok a sajton kívül, szárított tüdő kockák (Barf-boltban kapható, ezek picik és nagyon szeretik, és nem is hizlal), Meat&Treat, főtt csirkeszív, főtt-szárított csirkemáj. Escapure jutalomfalatok is nagyon jók, csak elég borsos árban vannak.
Tapasztald ki mit szeret a kutya.
Nekem azt tanították, hogy az a jutalom, amit a kutya is jutalomnak él meg. (pl. hiába adok neki lazacot jutalomnak, ha utálja a halat)
Nálunk a kockára vágott virsli és a kockára vágott sajt keveréke jött be, extrém jutalomként pedig a sült máj, vagy szárított tüdő.
De ismertem olyan kutyát is, aki háztartási kekszet kapott és olyat is, aki a nyes sárgarépáért a csillagokat is lehozta az égből. :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!