Mi lehet a baja a mamám kutyájának?
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, és hogy drukkoltok!
Ha lesz valami, megírom majd. Én is remélem, hogy sikerül rendbe jönnie.
Ettől az állatorvostól nem fog rendbe jönni. Szerintem csak vizet fecskendez tele, nagyanyádtól meg elviszi a pénzt érte.
És de, a ti hibátok.
Hűha, 36 km. Be ne xarjak. Én 50 km-re jártam suliba, most 60 km-re dolgozni. A kutyát múltkor 80 km-re vittem orvoshoz. Van amúgy busz is. Meg haver/barát. Szülő. Tesó. Bírom, hogy ilyenkor 100 fős rokoni körben egy autó sincs. Nagyanyad akkor hogy megy orvoshoz? Gondolom nincs kórház a falutokban.
Várjátok meg a hétvégét nyugodtan, hátha megpusztul szerencsére, nem lesz legalább több élet amit tönkretehettek.
Igen, nekem is az ilyen kérdéseknél mindig az a furcsa, hogy internet van, telefon van, de az ismerősök között nincs egyetlen egy sem, aki a benzinköltség fejébe elvinné egy tisztességes állatorvoshoz.
Én is falun lakom és nálunk is kijáró állatorvos van, orvosi rendelő 30 km távolságban, de ha vészhelyzetben bármelyik szomszédomat megkérném, akkor beülne velem a kocsiba és elvinne és én is ugyanezt megtenném bármelyik falubeliért.
Nem szeretem bántani az itteni kérdezőket, de minden második nap jön egy ilyen kérdés és agyvérzést kapok attól, hogy mindegyiknél ugyanazt a standard szöveget olvasom.
A fenének kell olyan idióta, felelőtlen isten barmainak kutya, akik még ahhoz is lusták, hogy orvoshoz vigyék!
Szomszédot megkérni? Rokont megkérni? Taxit hívni? Tömegközlekedéssel elvinni? Millió megoldás lenne, de persze csak a kifogás megy. Valójában csak rohadt lusták és kényelmesek vagytok...
Olvasás nuku? Csak okádni bele a netbe az okosságot?
"Helyileg az egész történet nem is Magyarországon játszódik, Most egyik barátom volt olyan szives, hogy felpakolta a kutyát és elvitte a városba, hátha ott kezdenek vele valamit."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!