Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek a 7 éves várandós...

Mit tegyek a 7 éves várandós kutyusssal?

Figyelt kérdés
A szomszéd Meg kért gondoskodjunka kutyajarol. Csak 2-3hetre menne rokonlatogatasra, de előtte elment az évi rendszeres haromnapos őr szolgálatra, ahova szintén nem vihette el.A kutyust imádom és ő is mindennap találkoztunk előtte, de egy kutya hogy ennyire sírni a gazdája után ez már nekem is fájó. A kutyus felé idős várandós és félek, hogy elveszti pici babáit. A rokonok nem szivlelik a kis kutyust, mert egyikük bokáját Meg csípte a fogaval,de amott annyira ügyes kutya, kár lenne érte mire Meg jönne a gazdaja.

2022. aug. 13. 04:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
#17 Csak közlöm veled hogy ugyanúgy falusi vagyok és eszembe nem jutna ilyenként viselkedni/írkálni mint te xD. Azt ugye vágod hogy nem a te kertedből viszik azt a gabonát meg a többit? Nem úgy megy hogy a faluba egy szem bácsika vagy egy kis család megtermeli a dolgokat és mások abból élnek. Melyik filmben élsz?
2022. aug. 16. 10:01
 22/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom figyeltetek e írtam hogy a gazdi visszatért ügy elsimitva.
2022. aug. 16. 10:46
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nincs elsimítva.

Ugyanúgy láncra vered a kutyáidat, a szomszéd pedig szaporítja a keverékeket. Valoszinüleg te is, hiszen nálad is van kölyök, 0 egeszsegugyi ellátással ugye…

2022. aug. 16. 11:11
 24/27 A kérdező kommentje:
Beograd tol lejjebb lakunk a Morava partján úgyhogy ezért nincs taj szám vakcina és feregtelenitesi könyvecske meg ingyom bingyom akármi. Vágod?
2022. aug. 16. 16:04
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Ingyom bingyom....te vagy már egy ingyom bingyom🤦
2022. aug. 16. 16:09
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Ahhhaaa, pont egy olyan országban, ahol még létezik a veszettség. A magadfajta buta parasztok miatt kell a mi kutyáinkat Magyarországon fossá vakcinázni, mert az ilyen ostobák miatt tranzitországnak minősülünk. Taj szám te idiota, felir szàm! Isssstenem, 8 általánosod azért megvan? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2022. aug. 16. 20:36
 27/27 A kérdező kommentje:
Meg van te lökött kiforgattad a szamaimat. Te aha putrista majom.
2022. aug. 16. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!