Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért remeg a kutyám?

Miért remeg a kutyám?

Figyelt kérdés
1 hete kapott hosszu lefolyasú szeroidot a fűallergiájára. És tegnap észre vettem, hogy ha epp nem megy akkor ritmusosan remeg. Nem latszik rajta hogy szenvedne vagy barmi, etvagya van es jatszik is. Valoszinu hogy a steroidtol lehet? Vagy mas? Ha szeroditol van akkor el fog mulni vahy vigyem vissza a dokihoz?

2022. aug. 11. 19:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%
Ja mellesleg nem pontozok le mindenkit, na pá ... :) félig hasznosnak pontozok sokszor..
2022. aug. 11. 20:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a szteroidtól, és mindenképpen beszélj az állatorvossal.

Én sem szeretem az ilyen gyógyszereket, bár a nem-szteroid gyulladásgátlóknál is lehet baj, csúnya mellékhatás. De azért az túlzás, amit a hármas ír, hogy senki ne engedjen ilyet beadatni, mert van, amikor nincs más lehetőség. Anyósom pl. súlyos autoimmun beteg, ő ha nem kap szteroidot, már régen nem is élne. Van, amikor muszáj sajnos. Azt a kérdezőnek kell tudnia, a kutyusa ez az eset volt-e, szoktak sajnos makacs allergia esetén is adni, ha más nem használ.

2022. aug. 12. 14:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Mára már nen tapasztaltam semmilyen remegést szerencsére. Amugy azért kapott szeroidot mert ez volt az utolso megoldás. Próbáltunk sampont, gyógyszereket krémeket,de egyik se használt igazán és a kutyám szenvedett, szétkaparta az oldalát és a lábát. Tehát én se örültem neki, de csak ez működött
2022. aug. 12. 17:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, immunerősítőket, Humacot, ilyesmit is próbáltatok? Nem a gyógyszer helyett mondom, de talán segítene pl., hogy kevesebb gyógyszert kelljen kapnia.

Örülök, hogy elmúlt a remegése. :)

2022. aug. 12. 17:06
 15/15 A kérdező kommentje:
Ilyen vitaminokat probaltunk amiben mindenféle olaj volt a bőrere. A fű allergiája nyaranta főleg augusztusban jön ki. Szóval most egy darabig nem lesz gondunk vele. Jövőre ha megint előjön kiprobálunk még több dolgot csak már nagyon szenvedett tőle
2022. aug. 13. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!