Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van olyan, hogy egy kutyának...

Van olyan, hogy egy kutyának tetszik a zene?

Figyelt kérdés
Van egy német boxer kiskutyám,és ha egy bizonyos zenekar zenéjét hallgatom,akkor először elkezdi csóválni a farkát(már amennyi van belőle:) ),aztán mikor az énekes elkezd énekelni,akkor ő is uvít,és továbbra is csóvál. Lehet,hogy szereti azt a zenét,vagy miért csinálhatja? :)
2010. szept. 23. 11:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
aranyos kutya;) Igen valószinüleg tetszik
2010. szept. 23. 11:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A cicám azt szereti ha anyum vagy én énekelünk :)
2010. szept. 23. 11:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet olyan hangok vannak benne, ami neki pont tetszik.
2010. szept. 23. 11:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teszik neki:)megmondod melyik zenekar az ? :-)
2010. szept. 23. 11:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
persze, nekem a makkám imádja, ha egy bizonyos számot fütyülök neki. az ég felé emeli a fejét, úgy miákol, majd az ölembe ugrik dagasztva dorombol.:))
2010. szept. 23. 11:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát igazából szándékosan nem írtam le a zenekar nevét(a beszólogatások végett). Mi is azt gondoljuk,hogy tetszik neki,olyan vicces,néha már sírok a nevetéstől mikor ő is "énekli". :)
2010. szept. 23. 11:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

édes :)

tetszik neki szerintem is :)

2010. szept. 23. 11:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hjuuuj, ez nagyon édes lehet :) Szerintem is tetszik neki. Ilyen kutyust nekem is :D Na persze csak a mostani mellé, semmi képp sem cserélném el
2010. szept. 23. 11:46
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
a miénk tv-t néz :) nem tudom, hogy a mozgó kép, ami felkelti a figyelmét, vagy a különböző hangok, de felkapja a fejét, és meredten bámulja a tv-t, fejét ide oda billegtetve. a tied meg egy kis éneklő kutyus.
2010. szept. 23. 11:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém a Black Eyed Peas számokra nyomja, de akkoris csak akkor, ha a csajszi énekel! A többire nem figyel oda, de ha felcsendül Fergie hangja, felpattan, és ugyan így csinálja, és táncol is (két lábra áll, és úgy ugrál).

A tv-t is szereti, szerintem nem a mozgókép érdekli, hanem rendesen nézi. Erre azért következtetek, mert ha pl másik kutyát lát, és hallja a hangját, közelebb megy a tv-hez, és csóvál:)

2010. szept. 23. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!