Megkeressem a gazdáját? IGAZI TANÁCSOKAT VÁROK!
ott írtam utána h bocsánat azt kéőbb olvastam, h akk is megporbálta vissza jutatni...pfff.......
A kérdezőnek meg hagyd tényleg örülj neki h ennyire csodálatos kutyusod van és vigyázz rá továbbra is ennyire:) szerencséje van annak a kutyusnak, hogy ilyen a gazdija:)
Egyetértek azzal, hogy kettőn áll a vásár! Te lelkiismeretesen kutattad a gazdit, nem találtad.
Ő kereste-e megfelelő eszközökkel? Nekem többször elkóborolt már a kutyám, és minden eszközt megragadva kerestem (plakátoltam, bemondattam a rádiókban, internetre tettem, hirdetést helyeztem el az újságokban). 3 napon belül meg is lett mindegyik, kivétel nélkül a hirdetéseknek vagy a plakátoknak köszönhetően!
Én úgy gondolom, ha ő is olyan lelkiismeretesen kereste volna a blökit, egymásra találtok! Ha kereste, és mégsem találtatok egymásra, akkor azt az élet hozta így, amiatt pedig senki nem tehető felelőssé!
Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, nagyon szép dolgot tettél, befogadtad, otthont adtál neki, gondozod, szereted.
Ez a legmaximálisabban pozitív dolog, amit tehettél (és még nem is volt tőled elvárható).
További sok örömöt a kuttyhoz!
25/L
Nem, ne kezd el keresni!
Te mindent megtettél, amikor megtaláltad a kutyust.
Ha az akkori családja is ilyen erőkkel kereste volna a kutyát, akkor biztos, hogy egymásra találtatok volna.
Sok idő eltelt, ők nyilván feldolgozták azóta, hogy a kutya eltűnt.
És nem tudhatod, hogy a kutya hogy fog reagálni. Kár lenne megbolygatni a lelkét.
A Számkivetett c. film jó példa erre. Egy ember, aki 4 évre eltűnt, majd visszakerül a régi életébe. És már semmi sem ugyanaz...
Nálad van a legjobb helyen a kutya, és szerintem ne érezz lelkifurdalást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!