Direkt csinálja vagy trollkodik?
Van egy kutya a munkahelyen.Nagyon aranyos meg minden...kb. 1 éves németjuhász.
Mikor kajálok akkor mindig megveszve jön kunyerálni. Persze nem bírom megállni hogy ott könyörög és ne adjak neki.
A múltkor egy sárgarépát ettem nyersen.Jött a kutya követelte a részét.Törtem neki belőle egy darabot, odaadtam neki...szaglászta , megnyalta de nem ette meg, nem kellett neki.Én ettem tovább a maradék répát, ezt látta is,és ugyanúgy kb. nyüszítve kérte hogy adjak neki adjak neki.Megmutattam neki hogy hát ott van, adtam de nem kellett:) De hajthatatlanul csinálta tovább a cirkuszt.Megint adtam neki egy darabot,megint megnézte közelről,de megint csak megpiszkálta és otthagyta :) Aztán elfogyott a répa :)
De most direkt szivatott, vagy csak ennyire hülye hogy nem látta hogy vagy nem fogta fel hogy ugyanazt eszem ami neki 1 perce se kellett ?! :)
Kunyeral. Mindegy, hogy milyen kaja van nalad, mindegy, hogy az elobb nem izlett neki, az a lenyeg, hogy adj neki megint.
Ne etesd es akkor leszokik rola.
"De most direkt szivatott, vagy csak ennyire hülye hogy nem látta hogy vagy nem fogta fel hogy ugyanazt eszem ami neki 1 perce se kellett ?! :)"
Nem szívatott és nem hülye.
Neki az adott falat a lényeg. Kutyaként csak abban bízott, a következő finomabb lesz számára. Nem analizálta, hogy mi van a kezedben, mert arra nem képes kutyaként.
Az enyém sem eszi meg a nyers zöldségeket. De volt olyan nj-m, amelyiknek egész répát rágicsált.
Ez csak dominancia. Tiszteletlenseg.
Amig eszel ne kozelitsen meg 5 meterre. Kulonben nincs meg a tisztelet.
Kérdező: Miért adtál neki másodjára is?! Alap, hogy ha amit először adtál neki, nem eszi meg, akkor nem adsz neki többet! Amúgy, tekintve, hogy 1 éves, még fiatal, s mint ilyen, nyilván játékos kutyus, szóval lehet, hogy ezt ő játéknak veszi és nem is kaját akar igazából.
#2 Én meg azt venném kicsit rossz néven, ha csak úgy odajönne hozzám egy kutya kunyerálni és a gazdája nem szólna rá. És ezt úgy mondom, hogy nekem is van kutyám...
#3 Az enyém is szeret répát rágcsálni :D
#4 Mi van?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!