Nem szeretnék menhelyes kutyát, hiába erőszakoskodtok. :)
Konkrétan labradoodlet szeretnék.
Mert én labradoodlet szeretnék. Miért? Mert nekem az tetszik, és olyat szeretnék. Ennyi. Nem értem, hogy miért kell mindenképpen beleállni, semmi közötök hozzá és nem is kötelességem megindokolni.
A kérdésre válaszoljatok. Ha nem tudtok, akkor lépjetek el a kérdéstől, mert akárhány menhelyet küldtök, nem fog érdekelni és csak felesleges energiátokba kerül kötekedni.
Magyarországon nem számít hivatalos fajtának, ezért tenyésztőt nem fogsz találni. Így marad a szaporító, ami zsákbamacska, mert nem csinálnak szűréseket. Ha feltétlenül szapis kutyát akarsz, akkor olyat keress, ahol megmutatják a szülőket, többi kölyköt, látszik, hogy jó életkörülményeik vannak. Korosztályos oltások, chip legyen és 8 hetes kor alatt ne hozdd el!
De arra készülj, hogy nem feltétlenül olyan kutyát kapsz, mint amilyet elképzeltél. Idegrendszeri bajok, genetikaibetegségek, gyenge immunrendszer, bármit magával hozhat. Külsőre se biztos, hogy olyan lesz mint szeretnéd. Lehet, hogy kölyökként még szép aranyszínű, aztán felnőttnek meg rozsdabarna, vörös lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!