Van kiskutya simogató vagy bármi hely ahol kiskutyákat lehet nézni?
Dehogy is! Szerencsére ilyen óriási baromságot még nem talált ki senki sem! Az kéne még, főleg most, amikor ennyire nagy parvo járvány van! Halomra pusztulnának a kutyák rengeteg fájdalom közepette, ha minden idióta bejárna hozzájuk egy kis simogatásra!
Drága kérdező, remélem nem tervezel állattartást ennyi ésszel.
Én is azt tudom ajánlani mint a 2-es válaszoló, hogy menhelyeken vállaljatok kutysétáltatást.
Pár éve én is havonta 1-2szer mentem, szuper aranyos kutyusokat ismertem meg akik rettentő hálásak voltak a szeretetért amit a rövid idő alatt kaptak.
Sajnos már saját két gyerek és két kutya mellett nem fér bele az időmbe.
Szerintem a parvót előbb fogja egy másik kutyától elkapni a kölyök, a gondozó ugyanúgy beviheti, egy év alatt még kölyöknek számít egy kutya és három hónapos kortól, ha megvannak az oltások már sétálni is kiadják.
A tudatos gazdák meg a saját kölykeiket is viszik mindenfele a szocializáció miatt (komplett oltási sorral nyílván).
Teljesen életidegen amit írsz. Igen, veszélyes a parvó, de a menhelyek többsége bőven megengedi, hogy 3-4 hónapos kortól kontaktálj a kutyákkal és sok helyen meg amúgy is mennek a sorra a felnőttek közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!