Kölyök kutya etetése napi kétszer egy nap kihagyással?
Figyelt kérdés
9 hetes Németh spicc, napi három adagot kap minden nap. A nagy bátyám mondta, hogy így kell csinálni 2 adag egy nap, következő nap nem eszik semmit. Én elég hülyeségnek tartom, nem fogom éhezetni a kutyám. Viszont valaki tényleg így eteti a kölyök kutyáját? Mert én most hallottam erről elsőnek.2022. júl. 25. 10:22
11/12 A kérdező kommentje:
Azért van ez a oldal, hogy kérdéseket tegyünk fel! Inkább megkérdezem, hogy biztos legyen. Jó helye van a kutya nálam. Inkább utána nézek vagy kérdezek, mit hogy valami baja lenne. Remélem a válaszom érthető volt számodra. További szép napot!
2022. júl. 25. 17:36
12/12 anonim válasza:
Igen, ez az oldal valóban azért van. De a kutyád nem azért van, hogy te az életével játszogass! Ezeknek mind a kutyatartás előtt kellett volna utána olvasnod! Ezek mind azt mutatják, hogy a felelősségtudat vajmi csekély benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!