Hol lehet border collie kölyköt venni? Mennyibe kerül egy ki kutyus?
Figyelt kérdés
2022. júl. 23. 23:12
1/4 anonim válasza:
A ki kutyát nem tudom. De egy kis kutya jelenleg 1200-1500 euro. Mármint normális helyről, tenyésztőtől.
De ha így indulsz neki, ennyi háttértudással, inkább ne akarj bordert. Nem divatcikk és nem való kezdő, hozzá nem értő gazdáknak.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Nem vagyok kezdő kutyatartó. Volt már egy Border keverékem. Ismerem a kutya természetét. Csak nem tudtam hogy most milyen árban mozog egy fajtatiszta kölyök. Lehet maradok az örökbefogadásnál.
2022. júl. 23. 23:20
3/4 anonim válasza:
Menj el a legközelebbi menhelyre és fogadj örökbe onnan. De ha úgy nem lehet, akkor vidd a szüleidet is magaddal. A fajtamentőktől is lehet.
4/4 anonim válasza:
Tenyesztoknel kell erdeklodni. 300 ezer+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!