Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyafajtát javasolnátok?

Melyik kutyafajtát javasolnátok?

Figyelt kérdés
Szeretnénk egy kutyát, 6 éves a kisfiam és úgy érzem jót tenne neki. A kertben lenne, nem szeretnek milliókat rá költeni, de nyilván jó dolga lenne nálunk. Melyik az a kutyafajta, ami gyerekbarát, nem teszi tönkre az udvart és viszonylag kevés gond van vele?
2022. júl. 20. 13:57
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
10%
Most náron mert most vak kutyi
2022. júl. 20. 15:16
 12/51 anonim ***** válasza:
12%
A nemetjuhasz idegbeteg
2022. júl. 20. 15:25
 13/51 anonim ***** válasza:
83%

Ahhhaa, szóval ne kelljen vele foglalkozni, csak lehessen kicsapni az udvarra és ha a gyereknek olyan kedve van, akkor hagyja neki, hogy megnyúzza ...

Az általam ajánlott kutyafajta a semmilyen fajta.

2022. júl. 20. 15:27
 14/51 A kérdező kommentje:
13as, tudom, hogy most az a trend, hogy kutyakozmetikába, kutyaoviba kell járatni a kutyát, és csak lazacos sushit etetni vele, de nekem még nem ment el az eszem. A kutya nálam nem egyforma egy emberrel, szóval nem fogok vele aludni, nem viszem étterembe és nem is fogom szőrösgyerekemnek hívni. Ha szerinted egy kutyának szar, hogy kint lehet (nem bezárva egy panelba), kap kaját és amikor időnk engedi foglalkozunk vele, akkor nagyon sajnálom, lapozz tovább.
2022. júl. 20. 15:30
 15/51 anonim ***** válasza:
88%

Foleg nektek lesz szar, ha csak akkor foglalkoztok a kutyaval, amikor “idotok engedi”.

Mert szokni fog, tonkreteszi a kertet, neveletlen lesz es stb stb.

Egy kinti kutyaval nem is kell egyutt aludni, de foglalkozni kell vele, napi szinten, setat is beleertve.

Kutyaovi es iskola pedig nem valami uri huncutsag, hanem tok hasznos dolog, foleg, ha meg nem volt vagy mar regen volt kutyatok.

2022. júl. 20. 15:33
 16/51 anonim ***** válasza:
53%
Az általad felsorolt két verzió között van a normális kutyatartás
2022. júl. 20. 15:33
 17/51 anonim ***** válasza:
84%

Kutyakozmetika akkor kell, H a nem tudod otthon megápolni, de ápolni mindig kell.

Étterembe én sem viszem, mert én sem megyek.

2022. júl. 20. 15:35
 18/51 anonim ***** válasza:
89%
Az általad leírt tartási körülmények mellett a német juhász nem lesz családi kutya, és NEM LESZ gyerekbarát. Semmiképp ne német juhászt, nekem mindig az volt, van, és rengeteg foglalkozást igényel.
2022. júl. 20. 15:39
 19/51 anonim ***** válasza:
90%

ma 15:30

Pontosan összefoglaltál minden olyan gondolati elemet ami miatt a magyar kutyatartók többsége (de mindenképp jó része) a világ primitívebb feléhez tartozik.

Hadd kérdezzek vissza egyet: az én kutyámnak szintén van kertje, de a házban alszik. Naponta kétszer sétálok vele, reggel és este, 1-1 órát. Amikor csak lehet, viszem magammal, munkahelyre, vásárolni, étterembe, etc., ahelyett hogy otthon hagynám. Meg van nevelve, tud a házban viselkedni, soha semmit nem tett tönkre, rágott szét, etc. Rendszeresen látja állatorvos, kapja az oltásait, szedi a gyógyszereit.

Akkor kérdezem én: az a kutya, amelyik kerülhetne hozzám is, de helyette hozzád kerül, a magad "ne legyen sok gond vele, majd foglalkozok vele amikor időm van és örüljön neki" hozzáállásával, annak jó, vagy rossz?

2022. júl. 20. 15:50
 20/51 anonim ***** válasza:
84%
Te szerintem nem is szeretnél kutyát. Csak azért, mert manapság az olyan menő, ne legyen kutyád. Akkor legyen kutyád, ha szereted a kutyákat, szeretsz sétálni vele, szereted sokat simogatni, beszélni hozzá, szeretsz gondoskodni róla. Ez egy hobbi, ha nincs hozzá kedved, akkor ne legyen kutyád, mert szomorú lesz és a kutyák nem érdemelnek szomorúságot.
2022. júl. 20. 16:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!