Melyik kutyafajtát javasolnátok?
Ahhhaa, szóval ne kelljen vele foglalkozni, csak lehessen kicsapni az udvarra és ha a gyereknek olyan kedve van, akkor hagyja neki, hogy megnyúzza ...
Az általam ajánlott kutyafajta a semmilyen fajta.
Foleg nektek lesz szar, ha csak akkor foglalkoztok a kutyaval, amikor “idotok engedi”.
Mert szokni fog, tonkreteszi a kertet, neveletlen lesz es stb stb.
Egy kinti kutyaval nem is kell egyutt aludni, de foglalkozni kell vele, napi szinten, setat is beleertve.
Kutyaovi es iskola pedig nem valami uri huncutsag, hanem tok hasznos dolog, foleg, ha meg nem volt vagy mar regen volt kutyatok.
Kutyakozmetika akkor kell, H a nem tudod otthon megápolni, de ápolni mindig kell.
Étterembe én sem viszem, mert én sem megyek.
ma 15:30
Pontosan összefoglaltál minden olyan gondolati elemet ami miatt a magyar kutyatartók többsége (de mindenképp jó része) a világ primitívebb feléhez tartozik.
Hadd kérdezzek vissza egyet: az én kutyámnak szintén van kertje, de a házban alszik. Naponta kétszer sétálok vele, reggel és este, 1-1 órát. Amikor csak lehet, viszem magammal, munkahelyre, vásárolni, étterembe, etc., ahelyett hogy otthon hagynám. Meg van nevelve, tud a házban viselkedni, soha semmit nem tett tönkre, rágott szét, etc. Rendszeresen látja állatorvos, kapja az oltásait, szedi a gyógyszereit.
Akkor kérdezem én: az a kutya, amelyik kerülhetne hozzám is, de helyette hozzád kerül, a magad "ne legyen sok gond vele, majd foglalkozok vele amikor időm van és örüljön neki" hozzáállásával, annak jó, vagy rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!