Megfürdethetem két hetente havanese kutyámat?
20. Azt mondjuk nem értem, hogy a futattók miért nem füvesítettek. Ami nálunk van ott nincs árnyék , egésznap oda süt a nap, nincs fű, ivókút/itató sincs amúgy :D Egy nagy poros elkerített hely, 2 paddal és tüző nappal. Na oda nem járunk.
Más kutyákkal szokott játszani a kutyám, de akkor úgymond tiszta környezetben sima füves hely.
Por, ivókút miatt sár, így már azért értem! :) Akkor ki is derült mi okozhat nagy különbségeket.
Én elhiszem, hogy a ti kutyátok nem koszos. Biztos nem ugyanúgy van mindenkinél. 🙃 Kozmetikus után mikor rövid a szőre az enyém is sokkal tisztább. De mikor megnő minden megtapad rajta, olyan a bundája mint a haj. Németországban lakunk, kisvárosban, majdnem falu. Sokat esik az eső, olyankor sár van ha meg nem esik akkor por. 😅 Ha hosszú a szőre le is pisili magát, sőt a kaki is beleragad. 😅 Ilyenkor muszaj minden seta utan megmosnom a seggét.
Ja és brutál gyorsan nő a bundája. Higyjétek el feleslegesen én sem fürdetném, rohadt macerás utána megszárítani. Amúgy semmi baja a bőrének nem szokott korpás sem lenni, nem vakarózik, télen sem egy fázós fajta. A sampon amit használunk jó minőségú és mindig alaposan megszárítjuk utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!