Balamce adult complete egy házikutyának jó minősegű eledel?
A jo minosegu etetest minden kutya megerdemli, ha mar egyszer kutyatartasra adtad a fejed, ugy gondolom, hogy ez a minimum.
Ebben 4% hus-szeru valami van, ez szerinted tenyleg jo?
Egyetértek az előttem lévő válaszolóval.
Közepes minőségű tápok: Brit Premium, Happy Dog (NaturCroq, a Sensible már prémium), Josera, Bosch, Premiere Best Meat
Brutál magasak az árak annyit nem tudok kiadni. Brit prémium. Atyagatya.
Fit active esetleg? Az még belefér. Vagy az is rossz?
Én azt hittem a happy dog már jó minőségnek számít. De akkor csak közepes. Röhej.
Haverom 5000 ért vesz a kutyának tápot. Na az akkor milyen lehet🤔😬😬
A FitActive is egy rakás...
A Brit Premium a legolcsóbb a jó minőségűek között, minél nagyobb kiszerelésben veszed annál olcsóbb a kilós ára, 11-13 ezer forint között.
És mint ahogy feljebb is írtam a Happy Dog két termékcsaládja különböző kategória (NaturCroq - Közepes, Sensible - Prémium)
Hat pedig ezek nem draga markak.
Nezd meg akkor a premiere-t, talan annyi meg belefer.
Attól is függ, honnan veszed a tápot.
Én ezeket ajánlanám, a nagy kiszerelések árait nézd:
Én most drágább, jobb minőségű táppal etetek, de ha vissza kellene lépni költségben, valószínűleg ezek közül valamelyikre állnék vissza, a kutyámnak is ízlett, az egészsége is rendben volt.
Próbáltam Britet is, de az nekünk nem jött be, de hát kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!