Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » ö milyen fajta kutya? Csivava?

ö milyen fajta kutya? Csivava?

Figyelt kérdés

ha nem, akkor milyen? és milyen keverék lehet?

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. szept. 21. 18:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
de te is sejtetted hogy keverék hisz feltetted a kérdést
2010. szept. 22. 10:07
 12/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, gondoltam hogy vann benne valami, mert nagyon szőrös:) szakálla is van pici:D

most 10 hónapos és pont 3kg, remélem nagyobb nem lesz.amugy sztem a yorki-csivava ehhez hasonló: [link]

sztem az enyém nem az, de ki tudja...ja és sokkal cukibb,mint pl amit belinkelt vki, hogy igazi csivava...nem tetszik az a kutya, olyan mint 1 egér....persze vannak szépek is, de a tényleg fajtatiszták nem is tetszenek, ritka amelyik szép.

2010. szept. 22. 10:33
 13/17 A kérdező kommentje:
20:37-esnél irtam a linkre, h.nem tetszik.
2010. szept. 22. 10:33
 14/17 A kérdező kommentje:
amugy ez a kutya is 2 honaposan teljesen ugyanigy nézett ki mint amit belinkeltél képet...
2010. szept. 22. 10:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Tök mindegy milyen, a tiéd és nagyon nagyon aranyos!Nem számít az sem ha pénzért vetted hidd el még így is megéri.Legalább kiskora óta veled lesz és téged szeret meg és vigyázol rá, jobb mintha 5 év múlva egy lerobbant menhelyen találod meg nagyon rossz állapotba!

Légyszi vigyázz rá és figyelj oda rá!

Sok sok boldogságot Nektek:)

2010. szept. 24. 09:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Azt hiszem tegnap volt a TV2-n a Vejedre ütök című film nahát abban is elég érdekes volt a csivi, igaz nekem úgyis tetszett..de az sem tűnt túl FAJTATISZTÁNAK!
2010. szept. 24. 09:12
 17/17 A kérdező kommentje:

persze, hogy vigyázok rá, imádom ezt a kis rosszaságot, semmi pénzért nem adnám oda senkinek.remélem sokáig fog élni:)

köszi a válaszokat

2010. szept. 24. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!