ö milyen fajta kutya? Csivava?
köszi a válaszokat, gondoltam hogy vann benne valami, mert nagyon szőrös:) szakálla is van pici:D
most 10 hónapos és pont 3kg, remélem nagyobb nem lesz.amugy sztem a yorki-csivava ehhez hasonló: [link]
sztem az enyém nem az, de ki tudja...ja és sokkal cukibb,mint pl amit belinkelt vki, hogy igazi csivava...nem tetszik az a kutya, olyan mint 1 egér....persze vannak szépek is, de a tényleg fajtatiszták nem is tetszenek, ritka amelyik szép.
Tök mindegy milyen, a tiéd és nagyon nagyon aranyos!Nem számít az sem ha pénzért vetted hidd el még így is megéri.Legalább kiskora óta veled lesz és téged szeret meg és vigyázol rá, jobb mintha 5 év múlva egy lerobbant menhelyen találod meg nagyon rossz állapotba!
Légyszi vigyázz rá és figyelj oda rá!
Sok sok boldogságot Nektek:)
persze, hogy vigyázok rá, imádom ezt a kis rosszaságot, semmi pénzért nem adnám oda senkinek.remélem sokáig fog élni:)
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!