Olvastam ezen az oldalon, hogy a németjuhászok már gyengék ki véve a munka kutyák. Én ezzel nem értek egyet. Ti?
Figyelt kérdés
Kiváncsian várom a válaszotokat!2022. júl. 15. 11:42
11/39 A kérdező kommentje:
Amúgy is nem úgy van hohy el mész azt mondod hogy nekem munka kutya kell
2022. júl. 15. 12:14
12/39 anonim válasza:
Nah, nem tudom miért ilyen szarul adta most be a linket, bocsánat. Jelentsétek mert én nem tudom. 😅
13/39 A kérdező kommentje:
Én sem
2022. júl. 15. 12:31
14/39 A kérdező kommentje:
De mit linkeltél?
2022. júl. 15. 12:31
15/39 A kérdező kommentje:
Ezt mondom némejik úgy nez ki de mondom lehet bantotak vagy nem vitek dokihoz vagy nem megfelelo helyrol vetek
2022. júl. 15. 12:33
16/39 anonim válasza:
Egy rajzos nj kutya képe lett volna. Direkt ilyenre vannak tenyésztve, nem bántás miatt lesznek ilyenek. Nekem ónémet volt ( hosszú szőrű) enyhén neki is volt lejtés a farában, de nem olyan rondák mint a legtöbbnek mára. Külföldről vennék már csak tenyésztőtől is, talán még van esély jobbakra onnan.
17/39 anonim válasza:
Mint fajta tényleg szép és szívós lenne, csak nem itthon, hála a tenyésztőknek (a többségre gondolok ezalatt). Küllemre túltenyésztett kutyák lettek sajnos. Vannak még itthon is 1-2 olyan tenyészet ahol még találni megfelelő németjuhászt, de nagyon kevés. Külföldön nem tudom milyen a helyzet, ott talán kevesbé rontották el a fajtát csak azért hogy "szépen" álljon (mintha bárkit is érdekelne, az egészsége fontosabb)
18/39 anonim válasza:
A dp genetikai betegség.l, a hajlam öröklődik. A nj egy súlytott fajta. Reggeltol estig is ütlegehetsz egy mentes kutyát, es eleteben nem kell orvoshoz vinned, ha genetikailag mentes, akkor az is marad.
Amelyik meg nem mentes, azt bársonyba bugyolálva is hurcolászhatod, akkor is dp-s lesz. Ilyen ez a popszakma.
19/39 anonim válasza:
nem veletlen veszik a gazdag nemetek is csehorszagbol az ilyen kutyakat, nagyon keves gondolom ma mar a “minosegi” tenyeszto, es arany aruk van az olyan almoknak, vagy hogy hivjak az ilyet :D De ezt mintha hallottam is volna hogy magyarban mar nagyon reg nem volt verfrissites (azt hiszem igy fogalmazott) es ez lett a vege
20/39 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!