Staffordshire terrier mennyit eszik egy hónapban? Magasabb minőségű száraztápból elég neki 3kg / hó?
Hat pedig 21 kilosan, valoszinuleg eleg nagy mozgasigennyel (fajtajabol adodoan) meg fog enni minimum 8 kilo tapot havonta. Nem tudom hogy jott ki neked ez az 5,4, de ez keves.
Eheztetni akarod?
Lehet nezni azert olcsobb tapot is, de ha annyira szukos a keret, hogy tenyleg forintra pontosan ki kell szamolni mindent, akkor nem biztos, hogy ez a megfelelo idoszak a kutyatartasra, amikor naprol napra emelkedik mindennek az ara. Es a kajan kivul sok-sok egyeb mas koltseg is van.
#12.
2 368 Ft/kg ha 46 kilót veszek egyszerre.
#15. Nem tudom. Csak ismertettem veletek is, amit találtam a neten… Nem mint egy tényt.
A kutya még nincs nálam, menhelyi, staff keverék, de nagyon erősen fajtajellegű.
1 éves lány.
Én azt nem értem, hogy ha számolgattál és 5,4 kiló jött ki, akkor hogy jött az a kérdés, hogy elég-e neki 3 kiló?
Még az 5,4 is nagyon necces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!