Akkor most fürdessem vagy permetezzem a kutyát a neostomosannal?
Én tettem fel ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1182758
Elmentem vettem olyan szert. 7 kilós kutyáról van szó szóval gondolom elég az az egy ampulla egyszerre. Kérdésem az volna, hogy fürdessem vagy permetezzem? Melyik a hatásosabb? Mert az előző kérdésemnél permetezést meg fürdetést is mondtak. Vagy mindegy? Köszi a válaszokat.
a fürdetés hatásosabb, jobban átázik a szőre
de igazából mind1
Mindenképp fürdesd!
Állítsd lavórba, öntsd rá a felhigított cuccot. Aztán egy kis pohárkával még locsolgasd rá 10-15 percig. A fején is, fontos, hogy mindenhol érje!
Elég büdös benzin szaga van ennek a löttynek, és olyan színű, mint a tej, de a kutyusnak nem lesz baja.
Én már használtam elég sokszor, elég sok kutyán, és semelyikről nem mostam le. Semmi baja nem lesz!
Ha nem csöpög már belőle a víz, akkor vidd le sétálni, hogy megszáradjon, fél óra után a szag is kipárolog belőle.
jó
ne öblisd ki, töröld át jó alaposan, meg is hajszárítozhatod
de utánna már nem menjen ki
aztán holnap rakj rá valami cseppet (advantix, exspot, praktic) és tutira nem marad benne bolha
Köszi az érdeklődésed!
Megfürdettem. Találni nem találtam benne bár ez lehet amiatt is, hogy sötét színű a kádunk meg ráadásul pont áram szünet volt mikor elkezdtem fürdetni a kutyát így fejlámpával világítottam :D Viszont a nyakánál eltűntek a fekete kis valamik és kevesebbet is vakarózik, de a biztonság kedvéért egy hét múlva megismétlem a fürdetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!