Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elveszik a kutyát a gazdájától...

Elveszik a kutyát a gazdájától ha a kutya rám támadt az utcán?

Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 19:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
41%
Azért ne ölje meg szerencsétlen kutyát. Egyrészt volt a hírekben egy gazda akinek a kutyáját megtámadta egy pitbull és a gazda lelőtte a pitbullt, mert a másik gazda sehol sem volt és nem tudta kiszedni a kutyáját a szájából. Miután lelőtte a pitbullt, eljárás indult ellene és mondta a pitbull gazdi hogy az ő kutyája játékos volt és csak játszani akart. Másrészt attól hogy a gazda nem neveli meg nem a kutya lesz a hibás. Ez olyan mintha a kisgyereket lelőnéd, mert rossz a suliban azért mert a szülei leszarják. Nyilván ha veszélyhelyzetben vagyok, valószínűleg ha kell megütöm, megszúrom, de ha csak elmegy mellettem az utcán akkor nem mennék oda megmérgezni.
2022. júl. 6. 14:47
 22/27 anonim ***** válasza:
75%
#21 hogy te mekkora egy rohadás vagy!
2022. júl. 6. 15:16
 23/27 anonim ***** válasza:
41%
Pedig ez az egyetlen megoldás.
2022. júl. 6. 16:03
 24/27 anonim ***** válasza:
43%
De persze szórakozzon a jegyzővel, rendőrrel, sose fog történni semmi. A gyakorlatban ez van, tapasztaltam elégszer. A gazdáját kéne lemérgezni közveszélyeztetésért. De a kutyát könnyebb. És ha kutya nincs a veszély megszűnik. Szóval...
2022. júl. 6. 16:06
 25/27 anonim ***** válasza:
77%
Olyan törvény kellene, hogy a gazdát úgy ítéljék el a kutyája támadásáért, mintha ő csinálta volna.
2022. júl. 7. 21:14
 26/27 anonim ***** válasza:
6%
21es: teljesen hibás a hasonlat. Ha a neveletlen gyerek az iskolában az én gyerekemet fojtogatja, akkor leszarom, hogy ki a hibás. Megvédem a gyerekemet akárhogy is. A többit rendezzék egymás között.
2022. júl. 7. 21:16
 27/27 anonim ***** válasza:
66%
+ megütöd, megszúrod, rászólsz, simogatod, épp amikor roppantja el a gerincét a tiédnek. Egy másodpercen is múlhat az élete. Az ilyen kutyát vagy bezárva kell tartani, vagy sehogy.
2022. júl. 7. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!