Kutyakozmetikus tanfolyam? Melyik a legjobb?
Hat sajnos meg kell oldani valahogy, plusz a tanulast is, arra is idot kell szakitanod.
Nem tudom mekkora a lanyod, de akar mehetne magan bolcsibe is 1 napra, akkor el tudsz menni a tanfolyamra pl.
Es arra is keszulj, hogy az eszkozoket is meg kell venned, ami szinten nem elhanyagolhato koltseg, szoval zsebbenyulos a dolog.
Nagyon köszönöm!Igaz nem spéci eszközök,de azok már vannak,mivel a saját kutyámat is nyírom.
Szerencsére a vizsgára és a gyakorlatra nem nekem kell vinni az eszközöket.A magán bölcsi jó ötlet,köszi.Ezek szerint lehet egy napra is bevinni?Illetve pár órára?
Hatos, ez tanfolyam, felnőttoktatás, nem képzés. Nem iskolarendszerű, így nem ingxenes.
Focusnal csináltam. Szakgyak helyet magadnak kell intézned, Nagyon nézd meg, nehogy lerántson valamelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!