Van-e olyan oldal, ami Budapest aktuális aszfalthőmérsékletét méri?
Én sem tudok ilyenről. Szerintem nincs is, elég bonyolult lenne megoldani, akár méterenként jelentős a változás az aszfalt hőmérsékleténél, pl. valahol van fa, valahová több ideig süt a nap.
Nézd meg a tenyereddel, ha 5 másodpercig nem tudod ott tartani akkor a kutya mancsai sem bírják.
Ha olyan súlyban van a kutyád, hogy elbírod, vidd el kézben a parkba - ahol fás árnéykos a terület ott leteszed sétálhat, napos rész felveszed és egyszer csak oda értek. Én szoktam így "szállítani" egyik helyről a másikra nyáron.
Lerakod a kezed es megnezed. Mi 7 korul jarunk setalni, akkor mar nem meleg annyira, hogy egessen, de mindig leellenorzom.
5 korul egy gyors pisire le szoktunk meg szaladni, mert muszaj, sajnos nagyon gyorsan at kell mennunk ilyenkor a jardan, hogy fuves reszre erjunk, de kb 2 masodperc es ott vagyunk, szerencsere ez meg nem gaz.
A ciporol a trenerunknek az a velemenye, hogy rendszeres hasznalat mellett eldeformalhatja a kutyus tappancsat, meg akkor is, ha jo a meret, igy en inkabb nem vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!