Hogy lehet,hogy egy oldalon Bayer Drontal plus van reklamozva fotoval es egy mas gyarto altal vyartott termeket kuldenek ugyanezen a neven?
#Hamisitvany?
2022. jún. 28. 16:42
1/8 anonim válasza:
Véletlenül mást küldtek gondolom. Írtál már nekik?
2/8 A kérdező kommentje:
Ugyanilyan a csomagolas,csak bayer suo helyen vetoquinol van.
A bayernek irtam,hogy ez az o termekuk-e!!! Mert a levedett drontal neven aruljak.
A betegtajekoztaton nincs ott a gyarto . Pedig minden gyogyszeren ott van… Ezt is elkuldtem.
Szerintem nem igazi a termek.
2022. jún. 28. 16:53
3/8 anonim válasza:
Fotó a termékről, betegtájékoztatóról? Mást nem hiszem, hogy tudtak volna köldeni, mert csak Drontal-t árulnak féreghajtóról a webshop szerint.
5/8 A kérdező kommentje:
A pecsetes tajekoztato a bayer oldalan van fennt. A vegen a teljes cegnev es cim szerepel.
A webshopos tajekoztatokon meg a cegnev sincs kiirva a gazdasagi cegformaval.
Nem lattam meg olyan gyogyszert,h apirdobozon ne lenne stancolva (melynyomtatas) 1-2 szamsor…. Ezen nincs.
2022. jún. 28. 18:39
6/8 A kérdező kommentje:
A vetoquinol oldalan nincs ilyen termek….. vegigneztem.
2022. jún. 28. 18:40
7/8 anonim válasza:
Valószínűleg az lehet az oka, hogy a Vetoquinol 2020-ban felvásárolta a Bayer állategészségügyi részlegét.
Ez alapján.
8/8 A kérdező kommentje:
7-es koszonom .
2022. jún. 29. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!