Mi lehet a baja a kutyának szerintetek? (alul kifejtem)
Figyelt kérdés
A kutyám egyik napról a másikra nagyon rosszul lett és behúzott farokkal megy kitolt hassal és alig vonszolja magát próbál kakilni de csak erőlködik a feneke tiszta fekete pedig nem olyan szokott lenni. Egész nap semmit nem eszik még a kedvenc kajáját sem és vizet sem iszik. Nem fekszik le csak ül és néz előre. köszi a válaszokat!!!!2010. szept. 20. 15:27
1/14 anonim válasza:
Gyomor vagy bélcsavarodás, vagy bármilyen másik durva betegség. Esetleg orvoshoz kéne vinni, és tőle megkérdezni.
2/14 anonim válasza:
Szerintem ezt csak orvos tudná megállapítani. Én nem vagyok orvos, nem is tapasztaltam hasonlót. Én a kutyámnak, ha nehezen végzi a dolgát, egy kis tejet szoktam adni. Mivel írtad, hogy fekete a feneke... ezért mindenképpen vidd el orvoshoz. Jobbulást neki.
3/14 anonim válasza:
Ha nem is iszik, akkor infúzió nélkül nem sokáig fogja húzni, főleg ha kistestű, nagyon gyorsan kiszáradhat. VIDD ORVOSHOZ AMILYEN GYORSAN CSAK LEHET.
4/14 anonim válasza:
Végül is nincs értelme itt találgatni, onnantól fogva, hogy nem iszik van pár napja hátra kezelés nélkül. Tehát az orvost semmiképp nem úszod meg, ha még igényt tartasz a kutyádra.
5/14 anonim válasza:
Ovoshoz kéne vinni, magától nem lesz jobban és neten keresztül sem tud diagnosztizálni senki sem...
6/14 anonim válasza:
Mit vársz, mégis? Vizsgáljuk meg az éteren keresztül és küldjünk orvosságot e-mailben???
VIDD MÁR ORVOSHOZ SZEGÉNY KUTYÁT!!!!!!!!!!!
7/14 anonim válasza:
A kutyának az a baja, hogy nem viszed orvoshoz! Jesszum..ha az én állatkáim lennének rosszul azonnal dokihoz rohannék, nem itt kérdezősködnék! Úgysem tudunk megnyugtatni vagy csak megfelelő választ adni a kérdésedre, mert a kutya szenved és míg itt találgatunk ne adj' Isten elpusztul!
Vidd orvoshoz!!!
Jobbulást neki!
8/14 A kérdező kommentje:
Folyamatban van ötre jön az állatorvos és addig gondoltam valami infót kapok!! Köszi a válaszokat!
2010. szept. 20. 16:40
9/14 anonim válasza:
szerintem ilyen dolgokat meg se kéne kérdezned itt és várni a választ ,egyből látod hogy nincs rendben elvinni orvoshoz mert míg várod a válaszokat addig lehet sokkal súlyosabb lesz az állapota , én mindig ha látom hogy a kutyám másként ,furcsán visekedik vagy nem eszik nem iszik és egyéb akkor az nap elviszem, még orvoshoz ,én kutyumat ez mentette meg hogy hamar orvoshoz vittem különben elpusztult volna, azt mondta a doki hogy 1-2 nappal később hozom el akkor lehet hogy már nem tudtak volna rajta segíteni
10/14 anonim válasza:
Nekem fogalmam sincs, hogy ez mi lehet. De ha jól sejtem, mostanra már megnézte az állatorvos, majd írd meg, hogy mi van vele!
És jobbulást neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!