Golden retriever szőrápolás?
Figyelt kérdés
Golden retriever szőrápolásához milyen keféket ajánlotok? Leírnátok, hogy ti mit használtok otthon? Furminátort szeretnék venni, emellé még milyen kefe javasolt? Érdemes kozmetikába vinni? Ti szoktátok?2022. jún. 24. 12:08
1/1 anonim válasza:
Rengeteg puha aljszőre van, éremes évente 3-4 alkalommal elvinni kutyakozmetikushoz (ahogy minden bundásabb kutyát) mert ők gyakorlottan kiszedik a rengeteg aljszőrzetet, ráadásulvan olyan szárítójuk, ami nagyonerősen fujja a levegőt, ami által rengeteg szőr kijön még pluszban. Ez nyáron rengeteget számít nekik, ráadásul utána nagyon szép, rendezett, puha, illatos a bundájuk. Furminator mellett én lóvakarót használtam. Vedlési időszakban elég brutál tud lenni, a lazacolaj és a nyers tojás ritkán adva javítja a szőr minőségét. Nagymamám kutyája volt, de én elég sokat foglalkoztam vele, révén hogy ő már nem nagyon tudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!