Mi volt a legundorítóbb dolog, amit a kutya megevett/megivott?
Saját kakiját.
Félig szétszedett patkány, ki tudja honnan.
Ivartalanítás után, estefelé sétáltunk egy parkos részen, ő póráz nélkül (behívható, nem megy oda se kutyához, se emberhez, 10 méternél messzebb nemigen szokott menni). Nem nagyon volt étvágya a műtét után, se a szárazat, se a konzervet nem kívánta, nem csontos nyersből picit evett.
Kicsit lemaradt, én mentem tovább, hogy majd jön. Na igen, jött is nagy boldogan. Odaért, simi, viszont éreztem egy elég erős szarszagot. Franc se gondolta, hogy a kutyából jön, csak nyugtáztam hogy biztos valami hajléktalan fosott valahol a közelben, esetleg a csatornából jön valami. Megyünk tovább, a szag nem akar elmúlni. Na mondom csak megszagolom a kutyát. Belefetrengett és evett is a szarból, én is olyan lettem, majdnem behánytam. Annyi volt a szerencsém, hogy covid után voltam, tehát annyira még nem éreztem jól. Így kellett hazasétálnunk még 15 percet, szerencsére már este volt és kevesen voltak kint, nem találkoztunk emberrel (talán ilyenkor volt, hogy csak kutyát sétáltatni lehetett kimenni). Azóta jobban figyelek.
Hasznalt tampont kukazott ki, es el is fogyasztotta, csak arra lettem figyelmes hogy a furdoben szet van turva a szemetes, masnap pedig a kakijaban megtalaltam egeszben.
Macskafej. Nagyon sok erre a kobor macska, a kutya pedig nem turi meg oket az udvaron. Mire hazaertem este 11kor, csak egy lefejezett macskatetemet talaltam, a fejet vuszont sehol, a kutya meg 2 napig fosott utana, szoval eleg egyertelmu, hogy azt is ritualisan elfogyasztotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!