Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy kell kutya bemutatót...

Hogy kell kutya bemutatót készíteni?

Figyelt kérdés

Rengeteg kutyának van ilyen bemutató képe, és mivel az én kutyámnak is nem sokára meg lesz a tenyészszemléje, és a szűrései így gondoltam csinálok én is egyet mivel nem szívesen adok egy ilyenért több 10.000-ret úgy hogy a végén lehet nem is tetszik. (Nagyon sok kennelnél is ilyen kép az alombejeltő.) Az lenne a kérdésem hogy milyen alkalmazással/programmal lehet ilyet készíteni?

Előre is köszi az értelmes válaszokat.

#kutya #tenyésztés #bemutató kép #alombejelentő kép
2022. jún. 16. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem programokkal készül, hanem minőségi fényképezőgéppel. Csinálnak rengeteg fotót különböző fényviszonyoknál standard pózban.Aztán kiválasztják a legjobbat. Még egy kicsit photoshoppal " tökéletesre" szerkesztik a képet.
2022. jún. 16. 11:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kutyád valóban jó, felesleges agyonszerkesztett plakátokat csinálni róla, csinálj neki egy fb oldalt, tölts fel egy mappába róla pár képet és a leíráshoz meg rakd oda az eredményeit.

Amúgy photoshoppal csinálják ezeket a plakátokat és hidd el, az első pár próbálkozásod biztos, hogy nem lesz olyan jó, mintha egy profi készítette volna.

2022. jún. 16. 11:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
De mi lenne vele a cél? Fedezőkant akarsz belőle? Mert az, hogy egy kutya keresett fedezőkan legyen, az nem a photoshopnàl kezdődik, es a ráfordítást sem 19 ezer forintban mérik…
2022. jún. 16. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én azt hiszem a kérdező arra gondol, mikor leveszik a kutya mögül a hátteret, esetleg a felvezetőpórázt leszedik róla, mondjuk egy ilyesmihez:

[link]

Kérdező, én konkrétan erre nem ismerek szakembert, de a fb-n van egy csoport, az a neve, hogy magyar kutyatenyészők és tartók klubja. Ha ott kérdezel, biztosan ajánlanak valakit.

2022. jún. 16. 15:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, olyanra gondoltam amit te is linkeltél. Arra keresnék egy programot amivel eltudom készíteni.

Tudom hogy az első probálkozások nem lesznek olyanok mint amiket akarok, de tudom hogy képes vagyok arra hogy megcsináljam.

Vannak jó minőségű képeim profi fotósoktól azokból szeretnék létrehozni egy olyan képet mint amit a #4 válaszoló írt.

2022. jún. 16. 16:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A profik megcsináltatják olyannal, aki ért a photoshophoz.

Van pár fotószerkesztő program ingyenes is. Viszont minden programot meg kell tanulni használni.

2022. jún. 16. 18:42
 7/7 anonim válasza:
52%
Nem értek hozzá, de szerintem kutya az kell, ez egy vad tipp.
2022. jún. 25. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!