Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Érdemes kisállat biztosítást...

Érdemes kisállat biztosítást kötni?

Figyelt kérdés

Nemrég lettem néhány év után újra kutyagazdi, és gondolkodom valamilyen kisállat biztosításon, de mivel még sosem volt ilyenem, nem tudom megéri e.

Amiket hallok másfajta biztosításokról, nem sokat érnek, mert amikor szükség lenne rájuk, mindig iderül hogy az adott kárt éppen nem fedi le...

Érdemes lehet?

Akinek van, mit ajánl?

2022. jún. 14. 08:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

8-as, éppen emiatt dilemmázok én is, nálunk is volt olyan hogy anyukámnál megbontotta a vihar a tetőt, de hiába könyörgött a biztosítónak, egy fillért nem kapott. Elhajtották mindenféle kifogásokkal.

Hajlok afelé, hogy én is inkább félretegyek minden hónapban egy x összeget a kutyára.

Törzskönyves kau egyébként.

Köszi szépen a válaszokat :)

2022. jún. 15. 10:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Az a baj most a félretevéssel, hogy nagyon nagy az infláció. Mondjuk nem tudom a biztosításon nem látszik-e meg? :D De amit ma félreteszel, az kevesebbet ér.
2022. jún. 15. 11:20
 13/15 anonim válasza:
100%
Nem akkor derül ki, amikor kár történik. Minden előre le van írva a szerződési feltételekben. Ezt előre el kell olvasni és sokkal pontosabb képet kapsz, mint az itteni válaszokból. A biztosítók oldaláról ezeket le lehet tölteni.
2022. jún. 15. 14:18
 14/15 anonim válasza:

Szia!

Nekem is van kisállat biztosításom szerintem megéri(állatorvosi költségek felelősségbiztosítás stb)Teljesen különálló biztosítás a lakástól.

Pár éve nekem is volt negatív tapasztalatom, hogy nehezebben fizetett a biztosító. De amióta közvetítőn keresztül kérek tanácsot mindig elfogadjàk a panaszom/kifizetésemet. Érdemes keresni valakit aki segít ezekben a helyzetekben. Én is ajánlás útján kerültem egy csajszihoz. Azóta semmi problémám szerencsére.

2022. jún. 15. 15:06
 15/15 Atosz7 válasza:

Üdv!

A Generali Biztosítónál dolgozom, tanácsadóként. A lakáson belül lehet ilyen kiegészítőt beletenni(Futrinka a neve). Arra kell figyelni, hogy a szerződés kezdeténél legyen a kutya,macska min. 4 hónapos és ne legyen 6 évesnél idősebb.

Az ivartalanítást is kifizeti, de csak abban az esetben, ha orvosilag indokolt.

Műtétekre, gyógyszerekre, betegség,baleset miatti elpusztulásra fizet.

Van egy minimum önrésze, ami 10.000.-ft. Szerencsére nekem még nem volt olyan, hogy ne fizettük volna ki az ügyfeleimnek. 3 csomag van és ezekből lehet választani.

Remélem tudtam segíteni.

Ill.

Ha aktuális még szívesen segítek.

2022. jún. 22. 11:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!