Mi volt a legérdekesebb/legjobb háziállat név, amit valaha hallottatok?
Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 19:29
12/35 anonim válasza:
Kutya, a neve Mizörög. Ehhez pedig egy apró, vézna, mélyharapásos ritka vörös szőrrel megáldott jószágot kell elképzelni.
14/35 anonim válasza:
Desmond Tutu, Csík Jóska, és Maocetung... Mind a 3 macska volt, ebből 1 az enyém, másik 2 még anyámé
15/35 anonim válasza:
Kifli,Morgó,Bátor.mindhárman cicák.
16/35 anonim válasza:
Csöves :Puli és husky keverék volt
McRongál: Meki parkolójában találták és mindent szétszed otthon
17/35 anonim válasza:
Bogyó, a szomszéd kaukázusi medveölője. Amikor először láttam, majdnem szívrohamot kaptam, arra számítottam, hogy kijön egy csivava vagy spicc, de helyette jött a 70 kilós "bestia".
18/35 anonim válasza:
Kifli. De miért?
Egy út mellett találta az ismerősöm. Zsemle színű volt, de nagyon sovány, szóval így lett Kifli. :D
19/35 anonim válasza:
A legjobb, hogy ennél a kategóriánál mindig a kisállat hamvasztás reklámját látom.
20/35 anonim válasza:
Fekete macska, Vitorla volt a neve, és Viti-nek becézték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!