Kutyások, akik kertes házban éltek: mit tesztek a levágott vagy a vedlés során speciális fésüvel kiszedett kutyaszőrrel?
Mármint hallottam olyanról, hogy valaki gondolkodott azon, hogy kiteszi a kertbe, hogy más állatok fészket építsenek belőle.
Ezért lettem kíváncsi. Ti szoktatok ilyet csinálni vagy kidobjátok a kutyaszőrt amit levágtok vagy amit kifésültök a speciális fésüvel?
A szavazás után végigolvastam a kérdést. Hirtelen úgy tűnt másik kérdéshez tartoznak a válaszok.
De nem. Ezért szavaztam a kidobomra. (Miután a szuvenirt kizártam 🤣😁🤣)
Tavasszal, amikor fészekrakási időszak van, ki szoktam akasztani a faágra egy dróthálós hengert és odajárnak a cinkék meg a verebek csipegetni és elviszik a fészekbe.
Nyáron már a kukában landol, mert akkor már nem kell a fészekbe. :D
Mi is dróthálós cuccba szoktunk tenni belőle, de nem az összeset, nincs annyi madár a környéken, mint amit ezek vedlenek 😅 a többi megy a kukába. Szanaszéjjel egyáltalán nem hagyjuk a kertben, a szél átvinné a szomszédoknak, és az nem lenne szép velük szemben.
Leginkább amúgy a réten, ahol senki sem jár, kint fésülöm őket, és hagyom a szőrt ahol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!