Mik a toklász tünetei?
Szerencsére ilyen tapasztalatom nincs. (lábujj közzel van)
Szerintem folyamatosan tüsszög, mert folyamatosan ingerli.
Neten ezt találtam:
Toklász a szemben vagy az orrban
Szembe, illetve orrba jutva azonnali tüneteket produkál a toklász. Szembe kerülve hunyorgás, fokozott könnyezés az ami azonnal feltűnhet, kicsit kèsőbb kötőhártya-gyulladás és gennyes váladékozás is megfigyelhető.
Ha kedvencünk a szaglászás közben felszippantja a szúrós termést, akkor szinte azonnal végeláthatatlan, orrvérzésig tartó tüsszögésbe kezdhet. Ebben az esetben is mielőbb menjünk vele állatovoshoz!
forrás: [link]
A toklász tünetmentes. Ilyen hülye kérdést
Elször is #3 válaszoló, köszönöm a semmilyen választ, ezért tök fölösleges volt idekommentelned. A hülye válaszodra senki nem volt kíváncsi...
1# válaszoló, igen, ezt találtam róla, viszont ez így elég gyér infó sajnos.
2# válaszoló, köszönöm, ezt igazából írja a net is róla.
Ami engem igazán érdekelne, hogy a prüszkölés folyamatos? Vagy egy idő után elmúlik? Mennyi idő alatt alakul ki az orrvérzés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!