Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a megfelelő mozgatás,...

Mi a megfelelő mozgatás, tanítás egy mini ausztrál juhászkutya számára?

Figyelt kérdés

Gondolkozom rajta, hogy ilyen kutyusom legyen, de előtte érdekelne mennyi, és milyen gyakorisággal igényli a mozgatást, agyi és fizikai fárasztást.

Tudnátok írni ideális "beosztást", hogy megtudjam, hogy be tudok-e vállalni egy ilyen aktív kutyát?

2022. jún. 3. 09:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9%
Nagyon fontos, hogy úszni és síelni is megtanitsd.
2022. jún. 3. 11:05
 12/18 anonim ***** válasza:
46%

Ja és elfelejtettem írni, hogy nyugodtan lepontozhattok nekem nem okoz problémát. De remélem a kérdező nem nézi a pontozást, hanem a mondanivaló lényegét, mert segítségként írtam többek között az 1-es válaszomat is, de én vagyok a dogdancing-es is többek között.

Gyakorlatilag ugyanazt írtam, mint a 10-es. :) Csak ő összefoglalta két mondatba.

2022. jún. 3. 11:37
 13/18 anonim ***** válasza:
60%
11-es úszni nem kell semmilyen kutyát tanítani, ösztönösen tudnak úszni.
2022. jún. 3. 11:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Aktív kutyák, nagy mozgásigénnyel.

Nyilvan minden egyed màs, kerdezd meg a tenyésztöt, milyen almokat várnak a kovetkezo egy-ket evben. Magyarorszagon csak 1-2 tenyeszto van, szoval ha komolyan gondolod, mar most fel kellene iratkoznod a varolistara.

2022. jún. 3. 12:02
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Törpe kenguru elkapására is készítsd fel a kicsi édest. Erre a célra nagyon megfelelnek a kitömött babajátékok is. Nem kell neki igazi állatokon gyakorolni.
2022. jún. 3. 12:24
 16/18 anonim ***** válasza:
63%
15-ös, te mit vettél be? Kemén anyag lehet, vigyázz vele :D
2022. jún. 3. 13:39
 17/18 anonim ***** válasza:
59%
Kizárólag küllemre tenyésztik, van persze mozgasigenye, de nem óriási. Ismerek többet, nem egy veszett nagy ösztönkészletű kutyák.
2022. jún. 3. 13:51
 18/18 anonim ***** válasza:
51%

"Tudnátok írni ideális "beosztást", hogy megtudjam, hogy be tudok-e vállalni egy ilyen aktív kutyát?"

Írd le a napirendedet, megmondjuk, hogy belefér-e.

2022. jún. 3. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!