Mi a bajotok a szaporítókkal?
nem azért kérdezem mert én az lennék , csak én boldogan vásárolnék kutyát szaporitotol is , ha az olcobb mint a hivatásos,ű
pl van egy elképzelésem milyen kutyát akarok legyen mondjuk német juhász , és semmi bajom nincs azzal ha nem pont oannyi a hátdőlésének a szöge mint a protokolban , de mondjuk nem 150 000 csak 25 000, nekem jo a kutya okos lesz és szeretni fogom
az itt leírtak alapján , a szaporítók azok akik igénytelen tartják a kutyákat és mennyiségre fialtatnak
( senkit nem akarok megbántani de itt azok akik okoskodtak hogy menyit értenek a kutyához olyat írtak hogy elleti , elleni a párosujjú patások szoktak , a kutya az fial)
de akkor léci azokat akik bárban tartott kutyájuk szukájának a kölykeit elajándékozzák , max táp és oltás pénzt kérnek el , ne szaporázzátok le
oncogito
fialni a tyúk szokott, a disznó is ellik te okostojás
én csak azt veszem észre, hogy mindenhova osztod az észt ahova írsz, és játszod a nagyokost, de ki tudja hogy milyen vagy közbe?
ne játszad itt magadat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!