Kutyára mennyi idő alatt hat a méreg?
A fagyállóval az a gond, hogy ha beleivott vagy lefetyelt, esetleg hússal kapta, ha az első fél órában nem segít rajta orvos, elpusztul.
Az enyémet is így ölték meg. Hányt, de nem tulajdonítottam neki nagy feneket, azt hittem csak túl sokat evett. Eltelt 3-4 nap, már nem evett és nem ivott, a bundája csapzott lett. Elvittem orvoshoz aki félrekezelte, azt hitte csak prosztata gond, kapott gyógyszert.
Nem tudtam már a gyógyszert se beadni neki másnap, és összeesett. Azonnal állatkórház, infúzióra kötötték, bepisilt az asztalon. Vért vett a doktornő, az jelezte vissza hogy leállt a veséje, az lenne a leghumánusabb ha elaltatnánk. Így sajnos ezt kértem :(
Még mielőtt nekem állna a sok kutyautáló hogy megérdemeltem mert biztos ugatott a kutya non stop, a kutyám nem ugatott, nem harapott meg senkit. Egy nagyon szelíd, kedves Beagle volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!