Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kerestek meg titeket ilyen...

Kerestek meg titeket ilyen kutyás cuccot áruló cégek instagrammon hogy a kutyátokkal akarnak reklámozni?

Figyelt kérdés

Nemrég csináltam egy instat a kutyainknak, hogy ne az ismerőseim arcába toljam az ezredik kutyás képet, hanem csak annak aki bekövet tehát akarja is nézni.

Így még nyilván nem igazán vannak követőim, képekből is csak pár darab.

De már több angol profil is megtalalt hogy küldenének ingyen terméket hogy a kutyaimmal reklamozzonak és keressem meg őket a részletekért.

Ezek vajon mennyire megbízhatóak? Vagy olyanok hogy egyszer belemész aztán nem szabadulsz tőlük? Vagy csak az adatait akarják az embernek?

2022. máj. 30. 14:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Minden második fotómra jön egy ilyen "omg what a cutie dm us for collab" vagy hasonló komment, esetleg üzenet... általában előbb vegyél tőle valamit "diszkont áron" és utána majd jól együttműködtök 😏 ignorálom őket.
2022. máj. 30. 15:37
 12/15 A kérdező kommentje:

"De az is lehet igen sőt valószínűbb hogy a képet nem a te oldaladra kellene kitenni, hanem felhasználnák a weboldalukon, újságba, vagy akárhol."

Valószínűleg így van, mert megneztem a szóban forgó fiokokat, kendőt árulnak, tele van az oldaluk különböző kutyák fotóival a kendőkben.

9-es, nem teljesen mindegy az neked? Miért fáj? Görgess tovább ha nem tudsz a kérdésre válaszolni.

2022. máj. 30. 15:47
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
9-es vagyok, és neked mit fáj, hogy ez a véleményem és megkérdeztelek. Komolyan nem értem, hogy feltolsz mindent publicba a netre, utána meg itt hisztizel, hogy betámadtak a kereskedelmi profilok. Ezeken a "közösségi" oldalakon te vagy a termék maga...
2022. máj. 30. 15:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg olyan, hogy küldenek valamilyen terméket ha reklámozod. Persze nem ingyen , "olcsóbban". Azért sen érdekli őkek mennyi a követőd. Eladni akarják a terméküket.
2022. máj. 30. 15:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem hisztizek, megkerdeztem valaki tud e ezekről valamit hogy kamu dolog e. Mert ez az oldal meg arra van hogy kérdezz, nem arra hogy véleményt nyilváníts.
2022. máj. 30. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!