A Postal 2 című PC játékban milyen fajta kutya van? Kép lent található!
Azért néha jó, hogy csak a neten keresztül társalgunk itt. Nyugodtan le lehet pontozni, de annyira irritálsz! Két óra alatt tudtad meg a fajta nevét és már le is foglaltál egy kiskutyát. Azt hiszem teljesen felesleges most itt leírnom neked, hogy mivel jár egy kutya, úgysem fogsz hallgatni ránk. Majd kiváncsi leszek, hogy mikor kerül a sintértelepre. Ugyanis mindennek tűnsz, csak felelősségteljesnek nem. Tudod, kellő tanítás és hozzáértés nélkül még egy jámbor golden is elvadul, és egy ilyen "általad választott" kutya nem a bokádat fogja megfogni, ha besokall. Remélem te leszel az első, aki megtapasztalja!
Szegény kiskutya!
Ha 13 éves vagy,nem tartom valószínűleg,hogy azt a rottweilert te tanítottad meg bármire is.:)Egyébként igazuk van az előttem szólóknak,semmilyen esetre se agresszivitásra neveld a leendő kutyádat,mert adandó alkalommal (ha valóban egy 10 ezer forintos kutyáról beszélünk,ezenfelül a veszélyes kategóriába soroltak egyikéről) idősebb korára -,mint a legtöbb nagytestű kutya-,hamis lesz és megharap.Téged,a családtagjaidat.Lehet,hogy a suliban te lennél az Ász,de hogy vinnéd sétáltatni a kutyusod,ha előző nap leharapta volna a legjobb barátod kezét,mert az játszani szeretett volna vele??..
Kérlek gondolkozz el egy kicsit..
Mikor mondtam, hogy én tanítottam? :D
De hallgatott rám is meg a családban mindenkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!